Ciske de Rat

Om half 12 komt Sil mij ophalen, even langs mijn huis om mijn zuurstof tank goed te vullen, en hop weer naar het ziekenhuis en daar stappen we zo over in een andere auto!!

Riet is onze chaffeuse en Nel is onze TomTom, en Sil en ik zitten lekker samen achter op de bank!
Op naar Antwerpen en naar Ciske de Rat. Onze Tom tom lady en de chafeuse kibbelen wat af...

Dacht dat ik het kippenhok had verlaten, nee nu zaten ik een legbaterij...Zo wat een gekibbel!!

Sil en ik maar lachen!! Het leken net 2 kemphaantjes en we waren nog niet eens, in belgie!

Maar zonder probleem komen in Belgie, nu nog naar Antwerpen ook geen probleem, maar het centrum vinden was een groot probleem!! JA! Maar ik weet zeker, dat het hier was?! Nee hij zei, rechts!!
Ja dat deed ik ook!! Vraag het is aan die man! Een vriendelijke buitelandse man, die duidelijk en goed sprak...Vraag onze Nel. Meneer mag ik u iets vragen??
Ajawel?!
Waar is het CENTRUM??!!??!!WEET U WEL??!!! CENTRUM??!! Net of die man niet weet wat dat is, hij spreekt gewoon Bels!! Nee, Nel dacht dat snapt hij niet! Wij lachen in een deuk!! Sil zei, dat snapt hij heus wel!! Hij vertelde ons dat we weer terug moesten rijden en dan het spoor moesten volgen!! :s

Nou weer 2 kemphanen voor in de auto en op zoek naar het spoor, ja en wij rijden over het spoor! Ja maar, loopt dit spoor wel uit Antwerpen?! Ja, volg nu maar gewoon!! En maar zoeken nergens het Centrum!

Ja, Nel vraag het is, aan dat vrouwke daar!!!

Maar Nel kreeg, denken wij gelijk het levens verhaal te horen van dat vrouwke, het duurde lang, en weer Riet, jeetje wat duurt dat lang!! Schiet toch is op??!!
Ja maar, dat vrouwke had der tas neer gezet, ja dan kan ik toch niet gelijk weg lopen, zegt Nel!!
En nu?
Ja, als maar recht door, en dan rechts, en weer links, dan kom je op de markt! En dan zou daar het Cetrum zijn en de Schouwburg waar onze Ciske zou spelen.
Hoe laat is het vraagt Sil?
Hmmm 5 over 2!!
Ohhh en we schieten weer in een deuk!!!
Om drie uur begint de show!! We komen in een straat...IS het hier dan? Nee Riet, dat is een bioscoop! Hahahaha en nog een keer vragen, ja? Zo? Oke!!
En dan?
Zo en zo jaja!! Ja oke, wij snappen het wel??!!

Riet vlamt ook gewoon over een kruispunt heen, terwijl ik 6 koplampen op mij af zie komen!! :shock: Ik zeg OOOhh ik durf niet te kijken! En anders dan voel je het wel zegt Riet!! Jeetje wat een rit!!
Zijn jullie er al?
Nee nog niet!! Ja daar loopt iemand even weer vragen!! Meneer weet u waar de schouwburg is?? Ja recht, door en dan links en hop en hop en hopper de pop!!!


En hopper de pop we komen toch nog echt aan ook!! Op het plein, (waar het mart is) Dus dat vrouwtje wist het wel, alleen wij niet!! He he eindelijk zien we het bord van Ciske [media id=367667150ISXo size=medium]

Nou metteen de kaartjes op gehaald, Sil en ik eten nog snel een broodje, drink nog een cola en het belletje gaat, de voorstelling gaat beginnen!!
Slurp snel aan mijn cola, gooi de helft van mijn broodje weg!
Op naar de zaal, wij moeten naar 12...
Wij lopen naar 12, staat er tot elf!!
Nou wij snapte er niks meer van!!
En ineens uit de hoogte hoorde we een dame iets vragen. Kunt u het vinden??

Nee roepen wij!
We moeten 12 hebben, maar hier staat tot 11.

jawel u moet hier zijn!!
Hebt u ook liften? Ja helemaal voor aan.

Jeetje!! Dat was best ver!!PPffffff!!

Hoe veel trappen moet ik lopen vraag ik netjes? En ze blijft even weg, ze komt terug en roept 24!!!
24 klere dat zijn veel trappen, blijken het de treden van de trap te zijn!!!! Fjieuw!!

Ow nou dan pak ik de trap wel, zuurstof hoger en hoppa en lopen, niet zo snel zegt Sil!!
En dan eindelijk zitten we in de zaal Dichtbij en een lekkere stoel! Weinig been ruimte maar dat maakt niet uit!! SHOWTIME!!!!!

In 1 woord geweldig, wat een mooie musical!!!
Super mooie liedjes, super gespeelt, alles SUPER!!!! Menig traan gelaten!! Heb er zo van genoten!! Ciske dat Rat was vroeger mijn held!! (ja klinkt erg, maar was wel) En nu ineens liep daar Ciske in het echt maar dan als volwassen Cis!!! Die terug blikt op zijn leven!! Gewelig gespeelt, 2 levens in 1 uitvoering, vooral mooi toen kleine Ciske in het kolenhok moest zitten!! Op het poduim zit Ciske op zijn knietjes spotlight op hem gericht!! Grote Cis staat met rug naar kleine ciske toe!! KRIJG TOCH ALLEMAAL DE KLEREN, VAL VOOR MIJ PART ALLEMAAL DOOD, IK HEB GEEN ZIN OM BRAAF TE LEREN IK EINDIG TOCH IN DE GOOT, KINDEREN WILLEN NIET MET ME SPELEN, NOEMEN MIJN RAT EN WIJZEN MIJ NAA, DE EINGE DIE MIJ WAT KAN SCHELEN, DIE IESTER NOOIT DAT IS MIJN PA! MIJN MOEDER KAN MIJ NIET VERDRAGEN NOOIT DOE IK IETS VOOR HAAR GOED,OM LIEFDE HOEF IK OOK AL NIET TE VRAGEN SCHELDEN IS ALLES WAT, en dan draait grote Cis om en zingt dat liedje mee!![gadget][/gadget] ZO ONTEZETTEND Mooi!!!!!!

Kippenvel tot en met!!
Je bent toch al een kip?!
Ja maar nu begonnen de veren te schieten!! Tranen over mijn wangen zo mooi dat ik het vond! Geweldig gespeelt!! Elk nummer mooi gezongen!!

Pauze!!

Met waterlanders in mijn ogen kijk ik Sil aan!! Mooi zeg zegt Sil, Nou ik vind het ook heel mooi zei Riet en Nel!!

Pauze voorbij!!

Showtime!!

Nou alles klopt en dat Amsterdams gepraat, heerlijk!!! Maar goed de show is voorbij!! Toen kwam het applaus nog!!! ZOOOO!!!!! Heb er nu spierpijn van in mijn boven armen!!!!


Ik klapte als of mijn leven er van af hangde!! WOEHOE!!!!!!

Zo en nu gaan we eten!! Kan je dat nog Monique?

Of moeten we naar het kippenhok?! Ben moe maar wil wel gaan eten! Daar zien we ook Natas, (vriendin) haar zoontje speelde Brammetje in Ciske de Rat. Leuk he?!

We wilden eigenlijk met zijn alle gaan eten, maar dat lukte gewoon niet!! Natas nog bedankt voor de ticket, anders had ik Ciske nooit gezien!! Dank je wel, heb er dubbel en dwars vangenoten!!!!!!!
Nou Sil, Riet,Nel en ik belande in een resteraunt!!!

Zo daar moesten wij lang wachten voor dat ons eten klaar was!!!

Jeetje!!! Hebben een uur moeten wachten, en de volgorde klopte ook geen mieter van!!

Ik zeg nog tegen iedereen mijn scampies moeten ze nog vissen denk ik!!

Ja, eindelijk na 1 uur wachten kreeg Nel eten, toen iemand anders van een andere tafel!
Ow en toen kreeg Sil ook toch nog naar biefstuksuh!! En de andere tafel weer mosselen!!
Zaten jullie allemaal appart dan?
NEE!
Das bels miscchien, maar er klopte geen hol van!!
Toen kreeg Riet haar vispannetje iedereen behalve ik!!!
Ik vraag naar mijn bord!

Roept de ober, die moeten we nog vissen!!!!!!

KRIJG NOU TIETEN!!!!! Paar minuten later krijg ik mijn bord...en een sorry dat het zo lang heeft geduurt!! Jeetje!!

Smakkelijk allemaal!! Ik ben uitgeput!!! We eten en we willen naar huis....

Het afrekenen ging ook al stom! Ja komt u maar hier staan, wij lopen met zijn vieren naar een printer, zegt de ober, Ow het printertje is kapot, ff wachten!!

Loopt hij naar een tafel pakt een deksel van op gegeten mosselen en gooit dat recht voor mij in de prullenbak!!
JUIST 3 BIER EN EEN COLA!!
We snappen er niks meer van!!
We mogen mee lopen, eindelijk de kassa betalen en weg!!!!!!!!!!
In de auto op het parkeer plaats ging het al mis!!!
We lachte al, en ik denk we komen vast morgen wel aan!
Maar eenmaal van het parkeerplaats af, waren we gelijk goed op de weg op naar Tilburg!!!!!

Ben ik toch blij dat ik vrijgezel ben!!!

Wat een heerlijk weertje vandaag zeg!
Dacht ik blijf niet in mijn Kippenhok! Weg ermee.
De verpleeging bracht mij naar mijn auto, wenste mij een fijne dag, en als er iets is, dan moet ik ze metteen bellen!!
Heb jij je telefoon bij? JA!
Oke veel plezier!!! Wat moet ik zonder mijn F1 is onderhand mijn familie!!
Ik stap vrolijk in mijn toet toet en vroem er op los.


Dichtbij heb je een kanaal met water natuurlijk en veel natuur, en daar hou ik wel van!!
Dus hoppa, ik ben de natuur in gereden. Erg mooi en een heerlijke lucht, en lekker fris weertje!! En ineens zag ik een stel koeien...Vlug stop, uit de auto met zuusrstoftank in mijn hand en mijn andere hand mijn fototoestel, ik sodemieter bijna in de sloot door en voor die koe, maar ik heb en paar koeien op de foto!!!

En ik reed zo lekker tussen de landwegentjes en zie dan je ineens tussen al het groen een gouden boom waar voor een gouden boom, ik kon er ook niks bij lezen!! Dus ik doop hem om tot The golden tree!! Iets verders op zag ik een bankje, tuf er met mijn toet toet er na toe en ga lekker buiten op het bankje zitten!!!!!! Heerlijk alleen!! Rust en alleen de wind....Waaien jullie even lekker mee??? Oke sluit je ogen en zeg heel zachtje woehieeeee en dan ook misschien met een ventilator, dan lijkt het wat echter voor jullie!!! hahahahhahahaha

Maar goed ik knip weer eens flink op los met mijn foto toesteltje!! Volgend jaar wil ik een nieuwe!!!! Merk wel dat ik het leuk vind om te doen!! Terug in mijn kipppenhok, haren gewassen, telefoon, mijn moetie, ff samen gekletst!! Even sprayen, mijn mobiel gaat af!! Ook even gekletst!! later stapt Martin mijnkamer binnen!
We gaan ergens een hapje eten!!Nou dat was een pittig hapje!!Leek wel of ik weer getrouwd was!! Jeetje mannen, ze denken dat ze altijd alles beter weten, (ja wij ook) maar mannen!!!! OOhhh zeg! Begrijp ineens weer waarom ik toch blij ben dat alleen staand ben, kan je gaan en staan, en kan je doen wat je zelf wild!! Pfoeh
Ik dacht krijg nou tieten, beetje als 2 kemphanen zitten wij te bekvechten!!


Nou ineens zie ik in de verte mijn vriendin Kaat lopen!! Ik roep 'hey Kaat, ze ziet mij komt mij weer vol op mijn giegel kussen en haar man kust mij 3x. Ze kwamen er gezellig bij zitten was misschien maar goed ook! Ze bestelde ook wat te drinken. En toen kwamen de vragen over de DILDO party, en hoe was het en heb je wat gekocht???
Ik begon te vertellen, hoe lekkere glijmiddel dat ze hadden te verkopen, was zo fijn!! Fijn voor Poes, fijn voor je handen jawel, vooral ook fijn voor je scheenbenen :- Ik zit toch niet op een Mylene party he? Het werd nog erger! De glijmiddel kon je zomers ook als een bodylotion gebruiken werden je benen nog gladder van!!!

Dit is toch nog wel een DILDO PARTY? Ja hoor en de glijmiddel kan ook een je haar glanzen ze mooier van!!!! Ja' toen zei ik je kan je het dan ook makkelijker stijlen?!! Ik dacht mens smeer het gewoon op je *u* daar is het toch voor!!! Niet voor je handen, benen, en zeker niet voor in je haar!!!!!! Kaat moest steeds maar lachen om wat, en hoe ik het vertelde....Ook weer zo iets, zegt die vrouw van de dildo, nou dames ik heb nog lekkere smaakjes voor orale sex!! Gatverdamme dacht ik al, smeer je die zooi toch niet op!!!

Maar blijkbaar vinden de vrouwen het dan fijner! Voor mij een raadsel! Ik heb 2 smaken AARDBEIEN en BOSVRUCHTEN...Ik zat vooraan en moest steeds als eerste proeven. Ik krijg een dot bosvruchten op mijn arm en een dot aardbeien smaak!! En alles er af likken!!! Hmmm die aardbei is echt aardbei, en de bosvruchten weet ik niet meer..Ik hou niet van die zooi! Wat denk je wat toen die vrouw vertelde????? Nou!!! Komt ie an!! Nou die aardbeien smaak vind ik zo lekker als het zomer is dan doe ik het op mijn ijsje! Ja tuurlijk! Schat wil je een ijsje? Ja doe er ook maar de aarbei oraal erboven op!! (Ow lekker moppie!! heb je eindelijk weer zin denkt de man,,, NEE OP HET IJSJE!!!!Een nachtmarie voor elke man als ze dan toch roepen nee op het IJSJE!!!!)
Das fucking niet normaal!! Pleur op man dacht ik!!! Maar goed Kaat en Cliff moeten er om lachen!!! Nou goed wij hebben gegeten en gedronken neem afscheid van Kaat die mij weer een kust op mijn giegel!! Tot snel he?! Roepen we tegen elkaar!!!!
K neem weer plaats in mijn Maserati en zo rollen we door de heuvelstraat! Wat mijn opvalt is, dat Tilburg veel schoenwinkels heeft, heel veel!!! Zo veel dat ik er gek van word...Ik ben laarzen geil....Ben er aan verslaaft in januari 2008 had ik 1 paar laarzen en daar deed ik dan een jaar mee, en nu anno Sept 2008 heb ik 10 laarzen Nice he!!! Ze worden ook steeds mooier!

En hoger! Heerlijk.

Ow ik wil ff naar de Sengers! Ik zie een knal rode bh...en die roept heel zachtje mmmoooonnniiqueeeeeee!Loop door, maar ik hoor ze roepen, Monnnniqqqueeeeeee, ja oke ik pak jullie uit het rek, pak het setje en loop naar het pashokje!! En ik dacht steeds van die is te groot een te grote cupmaat! Trek dat ding aan, en mijn Borstjes leken ineens vol en groot WOEHOE HALLELOEJA voor de push up bh! En voor ik er erg in had trek ik het gordijn open en vraag, kan het?
Martin keek eerst zo van jij spoort niet!!
Toen keek hij, zo van jij ben zielig, moet jij het daar mee doen?? Ik trek gelijk mijn gordijn dicht ik ben trost op mijn kleine op gepushte Borstjes!!!

Is Martin je nieuwe vriend dan?
Nee!!!!!!!
Wie is Martin dan wel?
Ja, das gewoon een vriendin, maar dan in een mannevorm!! Laat jij aan iedereen zomaar je BH zien? Nee! Nou volgens mij wel!!

Ik was super content met mijn rode lingerie!! 3 meter verder in winkel hing een leuke winter jas, heb denk 6 jassen gepast!!
Geen een leuk, of te strak, te kinderachtig, gewoon niks an! Sta in het pashokje, het een en het ander te passen, zegt de man van de vrouw die naast mij in een ander pashokje zeggen, je komt er niet eens uit!!
Zo zie ik het toch niet!!
Ja, eerste klas onzekerheid van de vrouw!
Ik trek mijn gordijn open, Martin zegt Ja leuk, stoere blouse. ik zeg nee te dikke buik.
Trek het gordijn weer dicht en zo raak ik met mevrouw in het andere pashokje te praat, ja zijn wij weer he? Echte vrouwen!! Ik zeg ja, tis nooit goed he, ik heb te kleine tieten, en en dikke buik en zo lachte wat af!!!

Ben moe aan het worden, doe niet moe, maar ben het wel!!
Op in mijn Maserati en verder in stad in, de vermoeidheid neemt meer toe, maar goed en had het koud!!

We hobbelen langs de C&A en zeg 'daar hebben ze ook best leuke dingen! Ja hoppa, vloog zo met mijn Masarati de C&A binnen!
Leuke jassen weer.
En weer passen 36, veel te straks!
38 ook te strak!
40 ging wel maar dan zou ik er nog geen trui onder kunnen dragen, De laaste
42 ja die kon wel!!
Nee toch maar niet, toen nog ff wat gekke musten petten, en hoeden passen en toen had ik het gezien!Martin brengt mij weer naar het kippenhok, en zo ga ik weer al mijn spullen klaar maken en schoon maken.

Eerst vernevelen!! Heerlijk vind ik dat soms, kan ik ff eindelijk bij komen, dan mijn F16kap schoonmaken, me zelf ook, mijn slaap shirt aan en hoppa F16 kap op en maar bloggen!!!
Soms dubbel, en slaap ik half en schrik dan weer eens een beetje wakker.
O'ja mijn blog waar was ik ook al weer?

Waar leid het allemaal naar toe?!

Bijt nog steeds geen nagels!!

Maar misschien begin ik er wel weer aan!!
Waarom zou ik ze laten groeien, geen hond die er op let!


Ja is vrouwlijker!!

Heel die dagen dat vieze Byte-x in mijn giegel, om maar te zorgen dat ik geen nagels bijt!!
En voor wat?
Niemand die het ziet!!

Ja maar Monique, dat is wel vrouwlijker hoor!!

Ja, zijn mijn borsten en kont ook, en loop ook nog op hoge hakken, hoezo niet vrouwlijk genoeg?!

Net als het leven!!
Waar leid het allemaal naar toe??

Weet jij veel!
Ik ook niet!

Ja, waar doen we het soms dan toch voor?
We gaan toch allemaal dood!!

Alleen soms is iemand sneller als ons, of als jij of als ik?

Moet je wachten op de liefde van je leven? (die toch nooit komt)

Wachten op een hand die je mee sleurt en dan zegt GODVERDOMME en nou is het genoeg!!!

Wachten aan de zijlijn, en daar dan tevreden mee zijn?!

Weet jij veel!!
Ik ook niet!

Vanaf 22 januari geen thuis meer hebben, moet ik daar dan tevreden mee zijn?

Weet jij veel!!
Ik ook niet!

Mag ik soms dan ook boos zijn?
Mag ik dan soms heel erg hard vloeken omdat het mij niet altijd wil lukken?!

Mag ik dan soms genieten van dingen die niet eens van mij zijn?

Weet jij veel!!
Ik ook niet!

Maar je hebt zoveel vrienden,familie je doet leuke dingen Monique!!

Ja maar ik kom altijd alleen thuis (kippenhok)

Niemand die op mij wacht en zegt ''Hey schat, wat ben ik blij dat ik je weer zie!!

Nee die is er niet!!

Zo ook wel een lul zijn ook, wie wil er nou een zieke vrouw.

Hallo ik ben Monique sta HU en misschien overleef ik de operatie niet!
Ik ga er wel voor! En wat voor werk heb jij?

Zit vast tussen de muren van mijn Kippenhok!
Gevangen in een lichaam met een ziekte wat ik niet wil!

1 oproep gehad! Ging niet door.
Nou dan zorgen we toch voor de 2de!

Wanneer dan?

Weet jij veel!!
Ik ook niet!

Ik wil zoveel!!

Wachten op wat, en nog hoelang?!!
Duurt mij iets verdomt te lang!!

Hoe lang moet ik mij zelf hier nog entertiane?
Ik wil leven!

Met wie en hoe what the fuck dan ook!
Het intresseert mij niet!
Ik wil leven!
Ik wil voelen dat ik leef! Ik wil weer ergens thuis komen!

Wat zit jij nou weer te klagen MUTS!!

Little Mircacles **

Zo weer een leuke dag achter de rug!! Het leek er even dat ik geen CF meer had, deed de meest onmogelijke dingen zonder twijfel!!

Hoezo dan Monique? Watskebeurt???
Nou ik viel van een helling van 15% zo op mijn giegel!! En ik moest zo lachen, H en J waren erg bezorgt en ik lag in een deuk!!

Hoe kwam je daar dan Monique?

Nou ik was eens op bezoek in Zeeland, erg leuk en gezellig! Niks moet, en alles mag!
Dus zo ik zit in in de tuin met mijn kont in het gras ergens tussen de struiken te vernevelen, geen man die er iets van zegt of doet!! Heerlijk!!! (wat ruist er door het struik gewas?!)
Tot ik ineens door de ramen kijk en zie een teckeltje aandachtig naar mij kijken, van zo verrek wie ben jij? En wat doe jij? IN MIJN tuin??Ik zie hem, en ik schiet in mijn lach, hij dacht er anders over en kwam in vol galop naar buiten!! Eenmaal buiten dacht Sharly jeetje das die uit Tilburg!!

Laat maar en droop weer af!! hahaha grappig beest!
Maar mijn teckeltje blijft toch de knappste!!
Maar goed uit geneveld, zullen we even naar de zee rijden?! JA graag! Dus hoppa op naar de zee, ja ik kan er geen genoeg van krijgen!!!! De wind die neemt je steeds mee! Heerlijk gewoon vrijheid!!!

J blijft jammer genoeg thuis ze is niet zo lekker! We bezoeken de zee, en ben weer eens los!!! Net als die Teckel die tegen de gekste grootste honden blaft als of hij zelf een Pittbull is!! Hij moest is weten!! Blijft leuk als een teckel denkt dat hij heel de wereld aan kan!!! Wat ze trouwens ook kunnen!!
Nou goed ik wandel wat met Sharly over de stenen...Makkelijk he Moniekie, zegt H, met die Hakken?! Ja H! Heb er zelf geen probleem mee. (Nog niet!!!)
Een half uurtje later rijden wij terug naar J! Ze ziet er een stuk knapper uit, we knuffelen wat en lachen wat en de binnenpret steekt de kop op!!
Ga nog een keer vernevelen.....nevel, nevel, nevel nevel, en nog eens nevel!!

Zullen we lekker buiten de deur gaan eten zegt H, is leuk J! Ja oke leuk, hmmm heb zin in Mosselen H zegt J!! Met zijn 4e de auto in!
4e? Sharly ook natuurlijk! J en ik achter in de auto, gezellie bij elkaar, en Sharly voor bij H!

We belanden bij een erg gezellig Pallivjoen aan! H zegt, maar dan moet je wel die stijle helling op Monique! Ja dan doen we dat toch!! Kan je dat wel? Ja proberen toch!!!
H loopt al ver voor op om te gaan kijken of er wel plaats is, en of het erg ver lopen is!
In de verte hoorde we live muziek!! Ik loop de helling omhoog, zet wel de zuurstof hoger, maar loop zonder moeite door:-:- was voor mij een hele ervaring!!!

Dacht zo, ikke?!! Die helling!! Jawel ik heb het beklommen zonder probleem. JA hijgen, doe ik dan zeker wel, maar had het gehaald WOEHOE!!!

J en ik staan op de dijk!! Zo op naar het paviljoen, in de verte komt H op ons af, even denken we, dat het niet door gaat, maar aan zijn hand beweging te zien roept H ons! We komen op de plaats van bestemming!! Wel een steile trap naar beneden, moet ik je dragen? vraagt H.
Wat dacht U gewoon van nee;-)
Nee, laat mij maar aan tobben, kom er wel!! In een ruk hoppa naar beneden!

Viel je dan? Nee hoor!!
Nou een super leuke gezellige tent! Live Muziek, lekker eten, de zee, strand schreeuwende meeuwen, spelende kinderen op het strand en gezellig gezelschap! Wat wil een mens nog meer!

Ja ik wilde naar het strand!! Ik zei tegen H en J ik moet op het strand staan, das zo echt lang geleden, door het losse zand baggere een van de zwaartse dingen, maar ik wilde dat. Wilde de zee in me gezicht, door mijn haren, dwars door mijn lichaam voelen waaien!! En dat deed ik!!

Ik liep uit het palviljoen, liep het kleine trapje af naar het losse zand!! En weer een wonder, kon het ook weer gewoon lopen, zonder te hijgen!!! Ik zag wel ineens houten planken liggen, en daar liep ik naar toe!!

Ben er gaan staan, met mijn armen in de lucht.....Dat was genieten!! VRIJ ZIJN!!!
Even niks alleen het geschreeuw van de meeuwen, de wind en zee!! Even VRIJ!! In een woord HEERLIJK!!!!

Oja, maar ik moet wel terug! Ben op bezoek, en we hebben eten besteld!! Ga weer zonder probleem terug naar binnen. Heb trouwens wel een hanicap erbij, ik sleur overal mijn foto toestel mee!! Heb op deze dag 103 foto's geschoten!! hahha Maar ben weer binnen, en we eten gezellig, kletsen wat, lachen wat. En dan ineens slaat toch de vermoeidheid toe!! Ben kapot! (gek he?!) "Ja maar nu moet je die trap op Moniquekie" zegt H.
Zal ik je dragen?
Nee joh, ik zie wel hoe ik het doe, laat mij maar zeg ik tegen H en J!!
Oke deal!!
Toch vraagt H zal ik je echt niet dragen? Nee H!!!
Weet je het zeker?
Ja H!
Maar ik vind dat niet erg hoor meid!!
Nee H maar ik wel!! Komt goed!
Dus we hobbelen naar buiten jas aan, was kouder geworden. Ja en ik zie de trap, hoog en stijl. (normaal zou ik denken, OE wat hoog en zwaar dat lukt me niet) Weer komt er een wonder,k had de zuurstof hoger gezet, maar ging als een trein over de trap zo naar boven!!

H en J liepen nog achter mij en IK stond al op de dijk!! COELIEWOELIE oke heb wel een minuut of 10 staan hijgen, maar weer een mini wonder!! Had alleen ontzettend veel spierpijn in mijn boven benen en mijn billen!! Poehh!

We liepen met zijn 4e terug over de dijk zo naar de auto. Onder tussen was ik wel ontzettend moe, maar nog een paar meter dacht ik! Stiekem toch de passen tellen.
JA nu nog die helling af naar bendeden!
H zegt "dat kan jij niet Monique met die hakken!!
Tuurlijk wel!!
Nee echt niet Monique!! Weet je wel hoe stijl het hier is?!
15% naar beneden..
Lukt wel zeg ik!! Zet de eerste stappen en metteen dacht ik KLERE das stijl!! Hmmm moet een oplossing vinden. Loop naar de zij kant dan loop ik wel in het zand dan remt dat wel af. De helling was dus wel zo stijl dat je best snel moet door lopen... En zo vlot en stoer ik ook was, en dacht het lukt toch wel, zo zette ik mijn mijn voeten in het zand, en ik was zo snel, en vlug dat in no time op mijn giegel lag!!!! AUW mijn knie en mijn pols!! FUCKER DE FUCK (hey, is geen vloekwoord, ook niet lady like, maar mijn hakken waren wel lady like!)

Nou daar lag ik dan!!
Zelf helemaal in een deuk van het lachen!!
H en J bezorgt!!
Gaat het Moniekie?
Ja tuurlijk val alleen maar!!
Ja nu moet ik je toch gaan tillen.
Nee! Ja je moet toch omhoog komen? Ja das waar! 2 grote handen trekken mij omhoog en J en H houden mij vast en zo hobbele we naar de auto. Zo en nu in de auto en rusten! Onderweg naar Tilburg!

Dank je wel H&J voor deze dag!


Thanks god, For the little miracles!

BYTE-X

Zullen wij om half 2 afspreken bij op het Pietervreedeplein?
Ja is leuk zegt Billie!
Tot zo dan!
We zien elkaar op het afgesproken punt! Dus zo gezegt zo gedaan!
Hey waar zullen we iets gaan drinken?
Hier gewoon op het PieterVreedeplein? Ja is goed! Zullen we ook even kijken in Satrun? Oke!! Op naar Saturn, vind het zelf een leuke winkel, veel te zien en te horen...
Zelf zou ik er best een middagje in kunnen vermaken!
Monique!!!
Ja??
JIJ een middag in Saturn kunnen vermaken?
Ja!!
Monique, dat is een mannen winkel!
Ja nou! Vrouwen houden ook soms van mannen dingen en ik dus ook!!

Maar goed Billie en ik zijn de winkel uit, en zeg tegen Bill, wil nog bij de kruitvat binnen, even nog wat zeepjes en BYTE-X kopen!!
Goed gekocht en gedaan, we droppen ons lekker op het terras van het PieterVreedeplein.
Lekker in het zonnetje!! Heerlijk!
2 cola en 2 carpaccio's!! Helaas de 2 carpaccio's gaan pas in de avond uren draaien, jammer! Bill roept doe mij dan maar een tosti! Doe er maar 2!
En onder tussen smeer ik mijn nagels in met BYTE-X, probeer geen nagels te bijten, maar dat is ZO moeilijk!!!
En niet meer vloeken!!
Ben zwaar aan het afkicken!! Dus BYTE-X gaat mij daar bij helpen!! Vooral ook lekker als je van je tosti geniet en dan, ineens schieten al je haarpeilen in de lucht, of je gezicht schiet op een hoopje ellende! wandt ineens heb je ook de smaak van die BYTE-X aan je tosti hangen!!!! En niet vloeken!! Poefffff!! Maar goed we genieten van het zonnetje en ineens komt daar een jonge man op mijn af, knielt gelijk bij mij neer en vraag hoe het gaat! Hey J.B dat is lang geleden?! Ja gaat goed zeg ik maar!! Met jou? Ja ook goed, heb 2 kids 10 jaar getrouwd!! Leuk man dat ik je zie!!!! Je bent geen spat verandert, ja jij ook niet zegt J.B! Kom je erbij zitten? Ik zit achter jullie? Draai me om? Ow "hallo vrouw van J.B, hallo kids!!
We draaien de stoelen om, en zo zitten we nog bij elkaar!
Vrouw lief ging shoppen!
En zo kletsten wij wat bij!! Hoelang hebben wij elkaar niet meer gezien? 10 jaar!! Zodan!! En op de achter grond hoorde ik, een vrouw met dochter zeggen, Ja alles zit vol!!
Draai mij om, en zeg tegen de vrouw "nou wij hebben nog 2 stoelen vrij kom erbij zitten!!!
Mag dat? Ja hoor!!
Vinden jullie dat niet vervelend?!
Nee ga lekker zitten!!
Onder tussen namen J.B en ik afscheid, J.B wenste mij sterkte, doe je moeder de groetjes, roep ik nog!!
Ja zal ze leuk vinden!
Heb je trouwens geen mail?
Jawel!! Ja leuk zegt zijn vrouw! Kunnen we een keer mailen!! Zo gezegt zo gedaan! Groetjes en houdoe!! En zo zitten Bill en ik weer samen met een 2 andere vrouwen aan ons tafeltje. (want we draaide ons weer terug om naar ons eigen tafeltje) Snappie?! Niet? Jammer!!

En toen gebeurde er iets!!
Dochter lief, ik denk een jaar of 24 rookt!
En ze wil gaan roken, en ze vraagt aan mij, terwijl ze mij NIET kent, of ze mag roken, omdat ik er misschien last van heb!! NOU dat vindt ik nou bijzonder!!!!!
Geen gezeur van, OE ik mag niet roken!!! Nee deze jonge dame ken ik niet eens! En ze vraagt of ze mag roken!! Was iedereen maar zo!!
Ik zeg je kan wel blijven zitten, wandt de windrichting stond haar kant op!! Ze stak haar sigaret op en ze zei, als je er last van heb ga ik aan det ander tafeltje zitten!!
Maar de wind redde ons alle 2, dochter lief kon blijven zitten, en zelf ik had er geen last van!! MEID DANK JE WEL!!!

En zo hebben Billie en ik samen lekker in de zon, een beetje bij gekletst! Tosti's gegeten, mijn tosti met een vleug BYTE-X en zo kwamen wij onze zaterdag middag lekker door!! En zo is er weer een mooie dag voorbij!

Waar blijft de Nostalgie

Vroeger waren er nog de Tupperware party's en ontzettend duur, maar ook zo lullig om dan niks mee te nemen.
Dus koop je ook van die bakjes met zo vers houd deksels er op, dan bleven de groenten of groentes zeker een week lekker vers!!

Nou goed wat waren we gelukkig als we dan die bakjes mee hadden gekocht en genomen om ze te vervolgens in de kast ergens neer gelegd word en er word nooit meer naar om gekeken!

En ook die weer de leuke Mylene party's
Wie kent ze niet!!

Blij dat je weer die ene lekkere geur badgel kan ruiken en kopen!!
Grote glazen fles met douche gel en een witte dop!!!

Heerlijk rook die!!
Of die bodyparfum, was geel verfriste je lichaam naar een warme zonnige dag!
hoe warmer je het dan kreeg dan kwam de geur nog meer tot zijn recht !!

Wat een tijd!!

Maar duur!!!
Maar goed je had weer iets lekkers!!

Sieraden party's

ook leuk zie je alles blinken en veel en je weet niet wat je moet kiezen!
Iedereen tettert door elkaar heen, en wat vind je van deze?

Staat ie mij wel?

Nee?

Ow!

Deze wel dan?

Ook niet!

Ow

en die weer wel!
Ja die is te duur!!

En zo heb je een aantal party's door de jaren heen bezocht!

Nu anno 2008 is
Tupperware NOT HOT!

De **Mylene Party's **

weet ik niet of die bestaan!

Sieraden doen het nog aardig!

Nu is er iets nieuws op de markt! Jawel en niet schrikken!!!!!! Hou je vast!!
Zitten jullie al?!

Morgen avond ben ik uitgenodigd bij een DILDO party!!

Dat bedoel ik nou! Waar is die nostalgie gebleven?!
Hoe ver moet je gaan! Maar goed het word steeds gekker!

Of ik ga?

Dat is voor jullie een vraag en voor mij een weet!

Mijn F16 kap heb ik op en we staan start klaar om te vliegen!!

Slaap lekker!

Iets te hard misschien?!

Welke film gaan we nou? Ja dat weet ik ook niet hoor?
Ik wil naar de bioscoop waar jij zo zat met die popcorn!! Ja dat is Mustsee, maar daar draait niet die film!! Nou wij gaan ff eten en dan zien we wel oke?! Goed!
We rijden aan!
Peter aan het stuur en Loes op de bank en ik zat voor in!
Ik besloot om de DJ uit te gaan hangen in de auto van Peter en Loes, goede muziek!!! Pussycatdolls Don't cha!!
WAAAAHHHHHHHHH HARD HIJ MOET HARD!!!
Heerlijk muziek hard, in een auto en gas er op!
Voelt voor mij als vrijheid!
Stonden 39 nummers op MP3 speler en alle 39 nummers had ik volle snelheid geluisterd!
Tot ergenis van Peter!
Wij kwamen aan bij Kentucy Fried Chicken!
Dus wij bestelde wat, en ik zag dat Linda er ook aan de balie aan het wachten was.
Ik zeg 'hey Moppie! Geef ze een kus en vraag of ze erbij komt zitten, en dat doet ze ook!!
Gezellie!

Nou naar vele vette vingers en veel servetten gebruikt te hebben, en alles op was, werd het tijd om weer naar het volgende project te rijden!!
De EUROSCOOP!
Eerst natuurlijk harde muziek!!!!!
Heerlijk!!
Even anders dan altijd maar mijn kleine radio uit mijn kippenhok!!
Nee in deze auto was het knallen en hard ook!!
We zien de EUROSCOOP rijden de parkeergarge in!
Komen aan, en we zien alleen trap!!
Meen je niet?!
Geen Lift?!
Nee!
Stom!
Hmmm oke gas er op zijn we er zo snel mogelijk vanaf!
We zijn boven!
IK doe niet moe,
ben wel moe!
En in deze bioscoop was ik er zelf nog nooit geweest, is nieuw in Tilburg!!
Man GROOT niet normaal!
En vooral NIET gezellig!
Er hangt nog geen sfeer al zou je het willen!!
Alles is zwart met een enkel kleurtje!
We staan bij de kassa!
Welke film?
Uhmmm!
Uhmmm!
Uhmmmmmm!!
Zullen we Bankok Dange gaan bekijken? Ja allemaal mee eens?! Ja oke!
Nou we moeten naar zaal 5!
En dat is ver!! Maar goed we arriveren in onze zaal!
Gelukkig branden er nog kleine lichtjes, anders had ik de vloerbedekking van heel dicht bij gezien!!
We nemen plaats op onze stoelen, die erg lekker zit, Lekker zacht en comfortabel!!
De film begint!
Merk dat ik er niet echt in kom!
Gaat over een huurmoordenaar, en die moord natuurlijk weer het een ander uit!!
De film was grauw en somber van kleur!
Je werd er niet vrolijk van!
En het was zeker niet druk, denk dat er een man of 20 in de bioscoop zaten!! Maar het was muis stil! Op de film naar dan!
En zoveel werd daar niet in gesproken, of er werd dan wel weer vol op geschoten!!
En ineens kwam Justin Timberlake binnen in de bioscoop!!
Echt?
Ja echt!

*Putjs* putjs* putjs*
If I wrote you a symphonyJust to say how much you mean to me
What would you do?
If I told you you were beautifulWould you page me...

Alleen Justin, kwam vanuit mijn mobiel!
En niet echt zachtjes terwijl hij op zacht staat!!
Ik schiet al in de lach,
duik op mijn mobiel en moest hem wel weg drukken..
Ik dacht ik sms even....ik zit in de...
En jawel gingen we weer
Justin kwam weer vol overgave binnen!!
*Putjs *Putjs *putjs
If I wrote you a symphonyJust to say how much you mean to me
What would you do?
If I told you you were beautiful
Would you page me on the regularTell me, would youWell baby, I've b

En ik moest zo lachen en Loes ook!
Zeg tegen Loes,
ik ga wel ff naar buiten!!
Druk weer mijn mobiel uit!! Maar dat was ook nog een avontuur..
Ik, en traplopen is al moeilijk,
verlies best snel mijn evenwicht, maar dit was een trap met die lange treedes!!
Dus ik op zoek naar tree 1 ja ik sodemieter al bijna,
riep het #$%*""@@%$# woord!
Nou na veel wikken en wegen was ik er! Nou even gebeld en verteld dat ik de bios zat, wenst mij veel plezier en we spreken elkaar nog! Doei! Houdoe!
Weer terug naar zaal 5!!
Loop zaal 4 binnen!
Juist!
Verkeerde Film!
Toen kwam ik eindelijk in zaal 5, hoe hoog zaten wij ook al weer?
En ik zag NIKS!!
Hmmm en moest die trap weer op in het donkerte wat erg!
En gelukkig zie ik Loes zwaaien zo van JOEHOE hier zitten wij!!
Nou probeer er te komen, ga vlug zitten, en ik hijg heel de bioscoop bij elkaar!!
En we zaten toch in Bangkok Dange!!
Zo moest ff uithijgen en Loes moest zo lachen en ik ook weer dus nog langer hijgen!!
Toen Ging Peter weg.
Wat gaat hij doen?
Ja Roken!!
Ow even kijken of hij ook misschien bijna valt!
Nee!
Paar minuten later zagen we Peter ook in de donkerte terug komen!
En natuurlijk kon hij ons ook niet vinden!
Nee Peter liep alvast naar een rij met stoelen, maar dan voor ons!!
En ineens zag hij, dat hij een rij verder moest!
Nou weer lachen!
Eindelijk film was voorbij, op naar mijn kippenhok!
We kwamen er achter dat we met zijn 3e de film niet leuk vonden!!
Komen wij bij het ziekenhuis aan, zegt Peter tegen Loes, 'ja geen uren he?!
Ik zeg hoezo?
Ja, jij mag ff rijden met mijn auto, kan je knallen met de muziek!
Meen je niet?
Jawel! Echt?!
Ja, ga nou maar! Oke dan!
Dus we wisselen van plaats Loes zit nu naast mij, en ik achter het stuur!!!
En vraag nog en wat ga jij doen dan?
ROKEN!!!
Oke tot zo!
Welke auto bestuur je dan Monique?
Nou in een nieuwe Toyota Ygo.
Nou daar gaan we dan!
Vroeemmmmmmmmm muziek hard en het klonk lekker duidelijk!
Auto rijden is voor mij ontspanning!!
Geeft mijn vrijheid!
Heerlijk gewoon!
De stoplicht nadert!
Komt een auto naast ons rijden, rolt heel langsaam naar voren,
Loes kijkt, en doet, en zegt "Nou niet slecht wat er in zit!!
Dus ik kijk ook, maar ik schiet al in de lach,
heel hard de muziek pussycatdolls op de achtergrond, het is groen!!!!
Ik geef gas en zo hard (was niet de bedoeling)
dat ik vol met piepende banden vol gas over de Ringbaan Noord vloog!!
Alles wat op het dashboard lag vloog als een gek door de auto heen!!
We keken elkaar aan,
en we schieten kei hard in de lach!!!!
OOOHHHHHH was niet normaal!!
Kom we gaan maar het kippenhok ben moe en Peter wacht!
Maar we moesten zo lachen!!!
En hoe die gozer er nou uit zag weet ik niet meer, zo snel ging het dus!!!
Niet belangrijk!! Maar wat een lol zeg!
We komen aan, ik word weer gedropt in mijn kippenhok!!
Heb het wel tegen Peter verteld
Hij zei is niet erg, heb ik ook zo vaak!!
Nou we nemen afscheid van elkaar
Loes en ik hebben goede afspraken gemaakt met elkaar en dat werkt goed!
We spreken elkaar snel weer!! Sms wel als jullie thuis aan gekomen zijn!!
Oke Hoie!! Houdoe!

Zo nu vernevelen en op tijd naar bed, dacht ik!!
Half 12 Stapt verpleegster K binnen! Hey hoe gaat het?
Dat is lang geleden!
(Kwart voor 12 smsje, Loes en Peter zijnn veilig thuis!)
Ja en zo kletsen we wat bij!! Zo ik pak even een bakse koffie bij jou!!
Oke, dus om 12 uur zat Verpleegster K aan de koffie in mijn ondertussen beroemde kippenhok! We lachen en praten wat en ik begin te huilen!
Ze staat op, komt achter mij staan en houd mij vast en ze troost mij!!
En ze liet mij niet los, even een ECHTE knuffel...
En ze fluisterde maar, HOOP BLIJVEN HOUDEN!! HOOP DOET LEVEN!!!
Half 1 Ik neem mijn slaappillen verpleegster K, en wil gaan vliegen met mijn F16!!!
Tis al weer veel te laat!
Ja is goed, ga ik weer werken!
Oke slaap lekker!! Werk ze en nog bedankt!!!


I love Life xx

Gezellige middag!!

hmmm de zon schijnt al vroeg door mijn kamerraam naar binnen.
Weet wel dat ik niet binnen wil blijven zitten, nog even van de zon genieten.
Hallo met Hilda?!
Hey met monique, heb je iets te doen?
Ja, ik moet werken!
Hoezo zijn de winkels open dan?Ja!!
Ow misschien kom ik wel dan even kijken!

Goede morgen met Fien.
Hey met monique, zeg Fien heb je iets te doen vanmiddag?
Hoezo wil je iets gaan doen dan?

Ja de heyhoef is open!! (heyhoef is een winkelcentrum)
Ow ja dat lijkt me wel leuk, hoe laat wil je gaan dan?
Weet ik niet rond 1 uur, wand mijn ouders komen nog.
Ik zal even voor de zekerheid even bellen oke?!
Is goed dan hoor ik je zo weer!

Hallo met Marrian! hey mam, hoe laat komen jullie? Rond half 12!
Oke tot straks moetie, tot straks hoor ik ze nog zeggen!

Hallo met Cindy?! Hey met Monique, heb een vraagje?
Ja vraag maar! Zou jij mij, samen met jullie mam (fien) en de rolstoel (die je niet kan inklappen) weg willen brengen naar de Heyhoef? Ja hoor!! Hoe laat kom je dan? Rond 1uur?!

Ik kom er nu aan! Ja maar het is half 1. Ik ben er om kwart voor 1!
Mijn ouders brachten mij met de rolstoel, naar beneden, en daar stond Cindy al klaar!
Even groeten en kussen en op weg naar de auto!!
En weer lukte het ons om mijn harde EHBO rolstoel die niet opvouwbaar is in de auto te krijgen!!
Mijn ouders gekust, die gingen een andere kant op! Ben blij met ze!!
Op naar de Fientje We komen aan!

En Fientje stapt in de auto en haar dochter brengt ons zo naar de Heyhoef!!
Leuk gezellig, het was druk en toch lekker weer! Heerlijk!
En zo hangen wij een beetje rond, tussen de muziekkanten, en de hiphop lessen, van alles wat.
Fientje duwt mij een winkel in..
We kijken rond en ineens, hoor Hilda roepen hey zus!! Ik zeg, hey! Dus hier werk jij?!!

Nou zo leuk, dat ik dus toch weer in het pashok beland!
Weer het een het ander gepast!
En jawel Hilda zei, dit is ook heel leuk!
Ja even wachten, het zag er zo stom uit!
Maar toen ik het aan had en eenmaal voor de spiegel stond, dacht ik chips!!
Het staat leuk.... Leuk zei Hilda!!
Ja leuk, maar heb teveel gespent deze maand!!
Ow en zo met deze riem er op echt leuk!! Wat kost het dan? En die riem? Ow duur!

Hey Kaat jij ook hier in de winkel! Je ziet er goed uit Kaat!
Kaat en ik kussen elkaar paar keer op de mond!!
Ja zegt Kaat, dit is goeie lipstift die geeft niet af!! hahhaha muts!
Hey, we zien elkaar woensdag!! Veel plezier nog vandaag!! Doei!

UHmmm wat koste die riem ook alweer?
Oja, zo duur! En dat apparte kleding stuk?
Oja, redelijk geprijst! Nou doe ze maar alle bij!!!!

Mijn zus kijkt als of ze water ziet branden, en ze lacht, omdat ze dat niet had verwacht!!
Leuk om te zien! Krijg van heel personeel in de winkel een hand!
Ow ben jij, het zusje van Hilda? OOhh ik heb al zoveel over jou gehoord zegt de man!!
Hoop wat je hoort, dat het goed is!! Alleen maar goed!
We rekenen af en we zijn weer weg!
Houdoe zus!! We hobbelen verder met mij vette rolstoel, en we hoppen zo de Hema in.
Hey Monique
Hey Tamaar, hoe is het?
Ja goed! En met jou?

Ja ook goed! Ik kom je snel opzoeken zegt Tamaar!

Is goed wijfie! We bellen, krabbelen, we hyven! Houdoe!
Oh zegt Fien, daar loopt onze Ton!
Wie?
Ton de zoon van Fientje met zijn vrouw Marjolein!
We stelden ons aan elkaar voor!
Zullen we iets gaan drinken?! Ja goed, waar? ja daar! Is goed

Met de rolstoel heel wat opstakels gehad in dat eettentje! we zaten eindelijk, ober kwam!
Wat willen drinken? 2 cola 2 bier! Zullen we nog iets kleins erbij eten?
Ja lekker! Alles aan de Ober door gegeven!
En alles kwam netjes op tafel!

En inneens stapte er muziek kanten binnen, met hoeden, en ze zongen vol op!
Ze kwamen daar ook eten maar de zanger keek nogal eens vaak mijn kant op!

Fien zei, je hebt sjans!!!
Joh Fien! En wij lachen!
En zo stond ie ineens naast ons tafeltje en kwam vragen waar het slangtje voor diende in mijn neus. Heb je COPD? Nee CF!!!! OJA!! Taaislijmziekte!! Ow wat erg!
En zo een beetje verteld!
Hij maakte nog een foto van ons vieren maar ok zo slim om naast mij in mijn rolstelte gaan zitten en dicht tegen mij te komen, en een foto van ons te schieten!
Kreeg ook zijn mail, kon ik die foto door sturen!!
Ja wachten kan soms heel lang duren!

Hij ging ook nog een flink zingen!!!
Wat een lol zeg! Ober wilt u nog iets drinken?
1 cola en 3 bier! Ik dacht ff 1 pilsje!
Was moe geworden van het lachen en de lol, dus dat pilsje knalde harder aan dan ik dacht, dus je kan hem op drinken!

Maar dat deed het niet, heb meer als de helft bij Ton in zijn glas geschonken!
Zijn glas was toch leeg!
Nou de muziekkant vertrok weer naar buiten en wij ook!! De vermoeidheid nam toe!

We hobbelde nog wat rond, maar ik was ineens te moe!
Dus we gingen op zoek naar de auto van Ton!!
Past deze rolstoel wel in je auto dan?
Ja hoor!
Oke! Ben benieuwd!

Na 3 pogingen lag mij EZ rolstoel in de auto!

Eindelijk naar mijn kippenhok! En kapot dat ik was!!
Dus aangekomen even nog koffie gezet, en mijn ging gewoon sprayen en de hele mik mak!!
Vanavond is er ook luchtballonen show met lichtjes!
Leuk! Kijken? Ja is goed!
Maar eerst rusten!!

Oke!En met de rolstoel! Ja natuurlijk!
Rond half 8 halen we je op! Oke!
Nou daar stonden wij dan te kijken naar de luchtballonen!
Wel mooi, samen met muziek!
Op de muziek van de Titanic, (mooi) alleen het ging niet allemaal tegelijk.

Eigenlijk was het een zooitje! hahhahahhhahaah!!
Deze week even wat rustiger aan doen!!
Ben kapot! Maar dit moment pakken ze nooit meer van mij af!!

Mijn F16 stijgt al op! slaap lekker!
Liefs MoMo xx

Bioscoop!

Wat ga jij vanavond doen?
Weet ik nie?
En jij?
Ook niks!!
Wantend draait in de bioscoop!
Is dat iets dan? Ja ze zeggen van wel. Angelina Jolie speelt er in mee!
Zullen wij gaan?
Wij?
Ja wij!
Ja oke!!
Zal ik al ff kijken op je pc waar dat de film draait?!

Ja hoor kijkt maar!
Hij draait om 10 over half 7, of om kwart voor 10!
Doe maar 10 over half 7, anders word het voor mij te laat!!


Wil je op de Lovebankjes?

Of op 2 losse brede stoelen met een tafeltje er tussen?!
Ja doe die laatste maar!
Haal ik jou op, of jij mij?

Ik haal jou wel op!
Kan jij dat wel? Wat dacht jij dan!!!!
Rond 6 uur haal jij mij op oke? Oke tot straks!!

Stap in mij auto, wist de weg, onder weg valt mij auto een aantal keren stil, (nou mag ik niet vloeken, dus er moet iets anders voor in de plaats komen) en dat is moeilijk!! MWAAAAAAAAAH gv...d om het af te leren!!
Hij start, en eens wist weer waar ik naar toe moest rijden!( vrouwen!! Heerlijk zijn wij toch he?!)

Gaat mijn telefoon! Ja?

Hey waar blijf je?
Ja ben onderweg, weet de weg niet meer, maar nu weet ik het weer, ben er zo!!

Oke dan loop ik al richting jou kant op!
Oke doei!
Autodeur gaat open, hey!
Hey to!
Zo op weg naar de bioscoop!
Ow de bios heet Mustsee!
Komen er aan, de kaartjes waren al betaald en al, via internet, en nee hoor er waren geen kaartjes!!:-
Na enig uitleg, kregen we de kaartjes de lift werd met de sleutel ontrendeld, en zo belande wij in zaal ROOD.
Zo donker!!! Man ik zag echt helemaal niks, dacht ik lig hier zo op de grond of val nog over het balkon! hahhha

M die lachte omdat ik het echt niet zag!
Nu komt het ergste, hier kan je gaan zitten zei M! Ik ging zitten,en dacht jee wat een hoge zit en wat smal, het zal wel!
Nu komt het! M zegt, 'Monique je zit op de arm leuning!!
Hmmmm Juist ja ! Eenmaal toen ik goed zat, merkte ik wel het verschil!
We zaten in een soort van V.I.P ruimte er zat geen hond!
Niet?
Nee honden zijn er niet toe gestaan!

Wil je iets drinken?

Ja lus wel cola!
Wil je nog iets anders?
Ja zoute popcorn!

Is goed ben zo terug!!Nou die stoelen waren breed, niet normaal en een tafeltje voor je stoel!! Nou dus op mijn breede stoel kon ik mijn tank makkelijk kwijt, mijn tas, mijn mobiel, mijn voeten, mijn jas, dus heel de mikmak.
En M had de andere brede stoel, maar mijn stoel was drukker! Verders was in heel de ruimte niemand te zien. Leek wel een prive bios!

M komt terug met Cola en popcorn!
Dank je wel!

Film begint.....AL gelijk ingewikkelt, veel kogels, veel geweren, en veel vlieg werk met auto's over elkaar heen en weer en dan gewoon weer verders rijden als of je het elke dag doet!
Ik geloof als ik zo met mijn mazda 121 doe, blijft er niks meer van over.

Maar in die film niet, nee de Viper reed nog net zo snel! Met natuurlijk A Jolie aan het stuur. Die heeft een hoofdrol zegt in heel de film denk ik 3 zinnen, maar ja als je haar in de ogen aan kijkt, dan verteld ze al genoeg.
Nou de meest gek uitgevoerde schietpartijen vlogen je om de oren, voor mij een beetje teveel!! En zeker overdreven nep! Maar wel een echte mannen film!!

Maar onder tussen wilde M zijn cola pakken en stotte tegen de emmer met popcorn!
3x raden waar de popcorn lag?!
Juist over de vloer en niet 1 keer!
Nee M deed het zelfs 2 keer!!
Nou heel de vloer lag vol popcorn je kon er van de vloer eten!

Wij lachen, zag er niet uit!! M zei tegen mij, ja nu kan jij de weg wel terug vinden, wandt er ligt toch overal popcorn! K Lag helemaal in een deuk!! Wat een zooitje zeg! Blij dat er verders niemand zat!
Maar goed de film duurde maar door, zelf vond ik er niks aan!! Te ingewikkeld verhaal....Ja dus het kan ook aan mij liggen! Het zal het laatse wel zijn.
Half 9 de film was afgelopen!!

Wil je nog ergens iets aan drinken?
Ja heb zin in een KFC met een maiskorf, cola en platte kippenvleugeltjes!! Jammie.De man achter kassa was erg vrolijk! Ik wilde graag een maiskorf, hij zo nou oke in plaats van friet krijg jij die maiskorf!

Aardig van de man, anders moet je het appart erbij bestellen! Dus dat was goed geregeld!

Morgen (zaterdag) word ik op gehaald door S dan gaan we kijken naar ballonvaren kijken, dan stijgen er heel veel op! Dus das leuk!
Nou M in de stad verders afgezet, veel plezier in de stad! Houdoe!

Zo ff lekker in mijn auto'tje met de Ipod in mijn oren! Dat niet mag, maar heb er geen radio in mijn auto! Dus hoppa Ipotte maar!! En zo beland ik weer in mijn vertrouwde kippenhok!!
Bedankt M dat je mee hebt genomen, en bedankt je mijn lekkere popcorn over de vloer hebt verdeelt! hahahhah

Mijn f16 stijgt zo weer eens op! Kijken waar ik vanacht nog overheen vlieg!
Slaap lekker!

Fijn weekend allemaal!

100 momenten

100 Vragen in mijn hoofd.
Houd het ooit op?!

100 Twijfels gieren voorbij.
100 Blije en mooi momenten die ik heb, zijn alle 100 van mij!

100 Tranen rollen over mijn wangen.
Houd het ooit op?!

100 Extra blije en mooie momenten hoop ik nog te krijgen.
Want dat is toch waar we allemaal voor strijden!



Carpe Diem!

Pyromaan

Hmm mijn kippenhok stinkt niet meer!
Gelukkig!
Gister kreeg ik van Stichting Fok mijn foto's !!
Ze zijn mooi geworden en er is een foto mooi ingelijst !!!
Dank je wel Stichting FOK!! Ben er erg blij mee!


Terwijl ik nu dit typ zie ik mijn pa binnen komen met een stapel enveloppen, ik zeg ZO!!!
Ja van school, de kinderen van groep 7 hadden allemaal 1 kaart voor mij geschreven!!! Lief!!
Even tellen hoeveel!
In 1 klap 27 kaarten erbij!! DANK JE WEL GROEP 7 Ben erg blij mee!! ( Ik ben trouwens geen school juffrouw, mijn pa is congerge op een basisschool)

En wat doen jullie toch nog steeds je best!!
Soms weet je ook niet meer wat je moet zeggen, of schrijven he kids?! Is ook moeilijk!
Nou zal ik iets voorstellen, zouden jullie niet allemaal een fototje van je zelf op een groot papier kunnen plakken, en je naam er onder zetten dan weet ik presies wie wie is!
Is voor jullie leuk, maar ook voor mij!
Ik heb jullie post ook erg gemist geduurde 6 weken vakantie, jammer voor jullie, maar gelukkkig voor mij, want nu weet ik dat er elke week weer post komt!!! Dank je wel Kids!! En vooral door blijven gaan! Ook met leren natuurlijk!! En dank je wel, Juf Elly en Juf Carla.

Gisteren stonk mijn kamer naar brand, als of er iets verbrand was! Het was geen lekkere lucht, sterker nog, ik vond het vies!! Maar het bleef maar zo ruiken!! Later in de avond nou er kwamen vlagen van stank mijn kamer binnen! Verpleging erbij geroepen, het was soms te erg, zo erg dat in ik mijn nachthemd op de rolstoel op gang zat!! Moest er ook iets van kuchen, maar jah! We bellen wel naar de Techniese dienst! Oke om half 11 in de avond, pomderdepom, zit nog steeds in de gang komt de man in het pak voorbij!

Ik roep, kamer 1?! Ja klopt, dus ik pomderdepom der achter aan!

Ik ruik niks zegt die man!!
Ja ik nou ook niet! Zal je altijd zien!!
Zelf denk ik het van de luchtfilter komt!!! Ja zou kunnen we weten het niet zegt de man....Hij praat nog door zo'n walkietalkie (B2, B2) Nee als de lucht weer aan nam dan moest ik dat weer melden bij de verpleeging! Oke, dank u wel.

Verpleegster M...komt binnen, gat verdamme zegt ze nu ruik ik het weer! Ja zie je wel (ik ben nie gek) Bah bah zegt ze! Later half 12 Verpleeger J stapt binnen, we kletsen wat, en hij ruikt niks...en ineens uit het niks Jawel.....''meneer ruik in het roet'' kwam weer voorbij!!!

Ja nou ruik ik het wel!!!

He, he weer iemand, ben echt nie gek!!! ja waar komt dat dan toch vandaan zegt Verpleeger J ?!
Ja weet het ook niet. Goed ging toch maar slapen in de lichte brand lucht.
Goed geslapen!! Word wakker, door DR S aan mijn bed 8 uur in de ochtend, en hoe gaat het? Vraagt de arts. Hmmmm ff mijn F16 kap afzetten!! Ja, goed zeg ik. Met een duffe kop, licht kater gevoel! Oke mooi, ga zo door!! En weg was DR S. En weer ruikte ik die brand lucht weer! Ja dobbere in de ochtend verder met mijn vernevelen, medicijnen en ontbijt. Nou ja ontbijt, als je om half 11 pas gaat eten, lijkt het eerder een bruche!! Klinkt gelijk gezelliger.

Dus zit aan mijn bruche, komt de schoonmakster mijn kamer poetsen...Loopt met mijn vuilniszak mijn kamer uit. Een kwartiertje later, roept ze, en komt mijn kamer binnen, ''JA DAT JE ONS ZO BEU BENT OKE, MAAR DAN HOEF JE NOG NIET JE VUILNISZAK IN DE FIK TE STEKEN?!

Hoezo? vraag ik. Ja er komt rook uit je vuilnis zak, hij staat nu onder de douche!!!

Was het dus niet de lucht verfrisser van het ziekenhuis, nee heb zelf gewoon staan pyromane!!
En ik dacht o'ja ik heb een theelichtje aan gestoken met een Kimberly Clark papier, wandt het theelichtje zat te diep in het glas, en ik kon er niet met de aansteker bij komen, dus DACHT slim te zijn, pakte een papier en daar maakte ik een lage punt aan, daar de aanstekker tegen aan!!
Nou op zich branden dat HEEL snel, want ik verbranden bijna mijn vingers, maar ja theelichtje moest aan!!

Dus eindelijk raakte hij het lontje van het theelichtje en mijn vingers waren bijna zwart, maar ja het kaarsje branden, maar nu snel dat papier dove...dus ik wapperde het vuur weg gooide er een BEETJE water op, en gooide het zo in de prullebak!! Ja dus dat was het brand luchtje, en gek he, als we iets in de vuilnis bak gooide dat het zo verdomt stonk??


Heerlijk dat we toch vrouw mogen zijn!!


Liefs MoMo! XX
ROCK!!

Vergissing !!

Met D, vanuit hey UMC! (D is de maatschappelijkwerkster van het UMC)
Hallo met Monique! Hey hoe is het? Vraagt D.
Ik zeg het gaat, dat het mij niet in de koude kleren is gaan zitten wat er allemaal is gebeurt de laatste weken!!!
Zegt D, "Ja Monique, maar ik heb jou BLOG gelezen!
En volgens mij klopt er iets niet?!!!
HOEZO NIET? Vraag ik al heel erg geirriteert!
Nou, ik lees dat je schrijft, dat er een chirurg van uit Groningen komt opereren, maar dat is volgends mij niet zo!! Nee, het tyme van UMC transplanteerd jou!!
Ik vraag dus, ook die chirurg die eerst niet wilde? Ja zegt, D "volgends mij wel, ja, ik weet het ook niet zeker!!! Mijn bloed kookt!!!!!!!!!!!! Dus niet Groningen?
Nee!! Ja, maar DR D Gr zei 'Groningen!! Zeg ik! Nee, dan heb jij het verkeerd begrepen!! Ja, natuurlijk, IK!!! Ik ben zo ontzettend boos!!! Zo kwaad!!
HOE ZIT HET NOU, ROEP IK DOOR DE TELEFOON!!!!! Ik ben boos!!!!! Kwaad!!
Begin zo aan mij zelf te twijfelen, heb ik het dan zo slecht begrepen!
Terwijl ik zeker heb gehoord dat De Gr, zei ja Groningen wil het doen, maar de operatie vindt wel plaats in het UMC...Ik was nog hieperdepiep blij!!
Ik zei tegen D hang maar op, je hebt heel mijn dag verpest !! Heb er zo geen zin meer!! Eerst wil die chirurg het niet, en nu wel! Voor mij een raadsel, maar ja, ik ben de gek!!!!
En verdom het om naar Utrecht te gaan!!! HIJ, ZIJ, HEEL UMC komt maar hier toe!!!!!!
IK ben kapot van heel dat geleur over, hoe slecht ik wel niet ben als patiente, om getransplanteerd te worden!!! Hoe vaak ik dat nu wel niet heb gehoord!!!
Maar ja, en de chirurg wil geen patiente verliezen!!
NEE MAAR IK OOK MIJN LEVEN NIET!!!
Sinds de screening 2005 hoor ik dat ik een moeilijk geval ben!!
Dat het zwaar word blah blah blah!
Ja ze moeten eerlijk zijn, maar ze mogen me onderhand ook wel eens een beetje hoop geven!!!!
Ik ben het KOTS beu!!! En dan zegt die klote hommel dat hij het niet aan durft, en nu blijkbaar weer wel, terwijl ik dacht dat een chirurg van UMCG kwam helpen, is dus niet!! JA hoe moet ik me dan veilig voelen!! Weten jullie het???? Ik niet meer!!
Wil je met Dr D GR spreken? vraagt ze ondertussen! NEE gil ik !!!!
Ik voel me radeloos..LEEG Ja maar die kan het je dan uitleggen daar heb je recht op!! Pleur ik dacht ik!! RECHT?!! What The fuck is nou het recht?! Ja staat als patiente altijd met je rug tegen de muur!! Ze probeert me te bedaren, maar ik raasde behoorlijk door!! Ik breek ook van alles!! Ik ben niet van beton!!
Ik zeg Dr D GR belt mij maar, nee ik wil hem nu spreken!!! En ook weer niet godverdomme wat voel ik me klein worden in deze nachtmerrie!! Ik zal een kijken of ik hem kan oproepen zegt D! Denk ondertussen bij mij zelf, hoe moet ik het toch allemaal doen, k weet het niet!! Ben te kwaad!! Monique?! Ja!!!! Nou Dr D Gr ligt te slapen die heeft een vanacht een transplantasie gehad!
Die was dus bij Bart! Bart ik ken je niet, maar ik weet dat jij dus ook verkleefde longen hebt!! Dus ook een moeilijke operatie!!
Hou vol en doe je ding Bart!!! Ik denk aan je!!
Dus DR D GR is er niet!!! JA dan moet hij mij morgen maar bellen!!!
D probeert nog te praten en ik zeg eerlijk dat ik er geen zin in heb, en vertel dat ik er genoeg van heb!!! Je hebt mijn dag al verpest hang als je blieft op!!
Maar ik laat DR de Gr Je morgen bellen!! Zal best denk ik !
Vanmorgen rond half 12 telefoon!
Met Monique.
Hallo met DE Graaf, hoe gaat het met je?
Ik snap het niet meer!!
Ik leg mijn verhaal uit aan De Graaf, hij zegt oke, misschien had ik het anders tegen je moeten zeggen, en misschien door de spanningen is alles langs je heen gegaan!
Ik zeg nee want jij zei,toch zus en zo!!
Ja das waar, dat maar zo bedoelde ik niet! kortom wij hebben elkaar verkeerd begrepen, ik hem, hij zegt zelf ook hij had het ook duidelijker moeten formuleren!!!! Oke dan!! Dus de zelfde chirurg, maar een andere techniek!!
Gek he, dat ik dan bang ben!! Gek he, dat ik dan ga twijfelen!! Gek he, dat mijn vetrouwen behoorlijk is beschadigt! En dan nog maar niet te spreken over mijn gevoelens in mijn bol!
Ik ben klein! Maar, kleiner maken dan dat ik al ben, KRIJGEN ZE MIJ NIET!!!!!!!!!! Nu (vandaag 5 sep 08) zeg ik tegen D sorry dat ik ZO ONTZETTEND tegen je ben uitgevallen!! Maar het verandert niet mijn gevoel!!
En DR D Gr ja die vent mag ik wel, daar ligt het niet aan!!
Snappen er alleen niks meer van! Mijn vertrouwen moet groeien!!!
Komt goed!! Komt tijd, komt raad!!
ROCK!! Liefs Momo!