UMC / HOME SWEET HOME.

Mijn besluit staat vast. Ik ga voor die verdomme transplantatie...Ondanks dat mijn risco's beduidend groter zijn dan als blijkbaar bij een andere transplantatie's!

Ben je niet bang dan Monique? Jawel! Maar ik moet!! En normaal volg ik altijd mijn hart, mijn hart geeft mij altijd de mooiste momenten, heeft mij ook vaak de kop laten stoten, maar toch die kunnen niet op tegen die mooie momenten!! Nu voor het eerst in mijn leven ga ik naar mijn verstand luisteren!!!
Voelt dat nu dan goed Monique? Nee!! Maar het voelt wel goed, dat ik uit eindelijk toch een besluit heb genomen!!

Verders was het gesprek in het UMC met de Chirurg erg duidelijk, zeer direct, de chirurg keek mij ook vaak diep in mijn ogen!!! En ik weer terug en ik dacht wat moet ik nou?! Het is duidelijk dat het zwaar word heel zwaar!! Dr D Gr heeft ook echt duidelijk en zeker de tijd voor het gesprek genomen!! Hij pakte nog een tijdschrift bekeek het aandachtig en zei 'ow zijn dat de borsten van Linda de Mol??? hhahahahah dus een toffe vent!! Een gewone vent, maar met gevoel! Dus ik heb geen verwijten meer naar het UMC ze hebben zeker medere malen sorry gezegt, duidelijk uit gelegt waarom het zo mis is gegaan en dat ik daar nooit tussen had mogen komen in die discussie!!! dus geen gevloek meer op het UMC, We maken er een nieuwe start!! En dat voelt nu wel goed!!

Oja dat was wel grappig, ik had eerst Dr Kw maar op een of andere manier had ik daar niet zo lekkere klik mee! Dus ik had besloten om haar in te ruilen voor Dr d Gr...Dus ging ik dat wel tegen Dr kw vertellen!! Ze nam het heel sportief op!! Ze zei zelfs nog, anders had ik de overweging genomen!!! Heel sportief!!

Maar goed ik ga knallen voor nieuwe longen!! Ja ook met knikkende knieen, maar ik zal het winnen..Ik ben niet voor niks een GOEWIE!!! En heb veel steun aan jullie allemaal!! dank jullie wel!! Help me nog wel mee heb jullie hard zat nodig!! Wil even vooral mijn ouders op de voor grond schuiven!!

Die zijn er altijd, ook bok ik ze af door mijn verdriet en angst, ze komen altijd terug, we bokken dan samen door hele ellende wel samen door!! Maar we komen er steeds door heen!!Nu hebben ze zelf dat huisje voor mij klaar gespeelt!!! Ik stond niet eens meer in geschreven!! En met al hun kracht, flauw vallen van mij pa, mijn moeder die pijn heeft op de borst, hebben ze het weer geflikt!! Ze hebben het huisje voor elkaar!! Ik ga dadelijk de sleutel op halen en het in MIJN voordeur steken omdraaien en dan open ik een nieuw leven!! Vol frisse moed!! Bedankt Mam en pap!! Bedankt voor jullie steun, bedankt voor het regelen van het huis!!

Bedankt al mijn lieve vrienden!! Mensen die ik heb leren kennen!! Mijn lieve familie! En Freubel dank je wel, jij bent mijn krachtbron!!! En Hans en Jul dank je wel!! Stichting FOK!! Fientje en Cindy toppertjes!! Sil en Mart.En alle mijn lieve babe's Thanks!!!! Groep 7 en juf Elly
En natuurlijk mijn CREW F1 wat ben ik zonder jullie!!

Op naar mijn nieuwe eindelijk HOME SWEET HOME!!! Ik ga nu mijn sleutel ontvangen!! Ik ga foto's maken!! En die kan je al snel bekijken!! Maar mijn arts heeft me wel de halt toe geroepen!! Ik moet het rustiger aan gaan doen!! Mijn ontstekkingen zijn iets hoger ik ben ook moe!! Maar dat kan ook van de spanningen zijn!!

4 reacties:

Anoniem zei

Go for it girl,

Liefs Gertie
(moeder van Bjorn)

Anoniem zei

mooi geschreven en helemaal met je eens .
dikke kus manon

Yehudith zei

Dapper van je dat je er toch voor gaat! Ik ga er gewoon voor dat het allemaal inderdaad goed komt!!

En ja, dr. de G. is echt zo droog af en toe :D. Heb m vandaag ook weer gezien, kwam helemaal vrolijk het zkh uit.

Sterkte met alles en dat die longen nu maar eens snel mogen komen!! Je verdient het.

Groetjes, Judith

Anoniem zei

Nou dank je wel allemaal erg lief van jullie allemaal!!

Liefs Monique