Domburg : ))

Hallo allemaal,


Hoe gaat het met jullie?! Met mij gaat het eigenlijk best goed. Had ik zelf nooit verwacht dat het mij zou lukken na zo lange tijd in het ziekenhuis. Maar gek genoeg, lukt het me best goed. Oke wel vaak aan de paal, maar mag dan snel naar huis om verder te gaan met de AB.

En waarom schrijf ik geen blogs meer?! Ja dah weet ik ook nie. Weet soms niet altijd iets te vertellen.
Ja heb zat te vertellen, maar dat past dan weer niet op het blog. Word dan een veeeeeel te lang verhaal.
Maar ja wel!!! Ik heb de ZEE gezien. WOEHOE en mee wie. HA! Samen met Henry naar Domburg.

T´was in Tilburg bewolkt en zei tegen Henry, als we in Zeeland aan komen, dan komt de zon.
Zeeland heeft de meeste zon uren, dus dat moest lukken. We rijden lekker aan op ons gemakkie.
En ja hoor, daar komt de ZON. Woehoe. Henry is blij, en ik ook. Had er zo naar uit gekeken.

Eindelijk weer eens naar het strand. Tijger was er niet bij, doen we misschien wel een andere keer..
We komen aan in Domburg, en een plekje zoeken voor de auto, zo dicht mogelijk bij het strand. Ja daar! Euhm, ja ff omrijden zegt Henry. We komen op de plaats van bestemming, en we zetten de auto op een parkeerplaats voor hotel gasten.

Henry is wel heel netjes opgevoed, hhahaha kom zei henry, we lopen het hotel binnen en vragen of we hier mogen staan. Want er stond een bord met wegsleep waarschuwing. dat motten we niet hebben.

We komen binnen, en Henry vraagt  en legt alles uit aan de vrouw achter de balie. Ze is heel vriendelijk. Zegt meteen, geen probleem. Dus wij blij, en op naar het strand. HOEEEEEEEEEEEEE had er zin in. We lopen op ons gemak, richting de zee, ruik je de zee, vroeg Henry. Ja en ik genoot. We genieten en gaan lekker eerst iets drinken.

Lekker een paviljoen aan het strand. Heerlijk in de zon, en lekker genieten. Heb het erg naar me zin. Zo lang geleden. Vind het strand in Zeeland toch altijd het mooist. Kom, kan je mee lopen over het strand?! Denk niet eens na en loop als een lupse hond  mee. hahahaha Dacht nog ben benieuwd of me dat gaat lukken door   het losse zand. Maar het viel mee. Nog ff over een roestige rioolbuis stappen, en we lopen naar de branding.

Wat heerlijk zeg, die lucht en het krachtige en oerkracht van de natuur van de zee. Zo mooi. We schieten foto´s, we kletsen lekker en hebben plezier. Kan jij op die paal klimmen. (golfbrekers) Ja hoor ken ik wel.
Lukte nog ook. Henry schieten mee zijn mobiel...En ik had me fotocamara niet bij. DAT IS ECHT FOKKING DOM!!!  Het was er zo mooi en ik zag zoveel mooie dingen die ik op de plaat had kunnen schieten. Volgende keer, neem ik de camara mee, dat weet ik wel. I love foto´s!

We lopen verder, voor mij gevoel kon ik zo door lopen naar Breskens en terug. Ja wel in de branding, niet in het losse zand. Henry is ook bezorgt en zegt zullen we terug lopen? We kunnen ook op die rioolpijp gaan zitten. Samen lopen we er naar toe. Door het losse zand. Soms ff stoppen, maar ging echt goed.

We gingen lekker zitten, en die rioolpijp verwarmde mijn billen, die was warm geworden van de zon. Lekker genieten, met elkaar, van alles en niets. Gewoon daar zitten samen met Henry is genoeg. We genieten! Ik niet alleen, maar ook Henry. Dat vind ik misschien wel het fijnste om te zien.

Het word al wat later en we krijgen honger, en gaan richting het paviljoen, we drinken, kletsen, lachen en eten een schol. We gaan nog een keer zegt Henry. Heerlijk, we lopen samen richting de auto. Rijden op ons gemak naar Tilburg. Ook dat ritje was weer leuk, en gezellig. Johnny Cash op de achter grond. en woehoe, we genieten!! Dat was eens een gave dag!


En zo is dit weer een moment voor in de momenten spaarpot! Dank je wel lieve Henry.

Wil ook nog even stil staan bij Alida. Weet dat ik je niet vergeet.


Liefs Just MoMoXX
2 reacties:

jootje zei

Oh lees deze nu pas....
mooi verhaal en fijn dat jullie er zo heerlijk van hebben genoten.

Anoniem zei

Mooi verhaal Boe.
Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. En dat je lekker hebt genoten! love you x