The Moody Blues- Nights In White Satin

Oproep voor heel even!



Gisteren avond had ik bezoek, was gezellig. Laat in de avond ging Joella weer richting het station. En nu liep ze in een keer goed. hahaha Het was ff stil in mijn huisje...beetje aan klooien, en wilde eigenlijk naar bed gaan. Tijger stond al voor de deur om naar boven te gaan, wand meneer Goewie slaapt ook boven..en op me bed. Vinden wij fijn.

Maar goed in alle rust, begint mijn mobiel te zingen..en die gaat hard heel hard...kan het geluid niet na doen..tis een stom geluid. Dus op me gemak naar de foon. Onbekend nummer. Hmmm zeg niet wie ik ben. Hallo? Hallo aan de andere kant van de lijn. Hallo!! Spreek ik met Monique Goewie. Ja duh! Ja met Monique. Hoi je spreekt met B van het transplantieteam Groningen. Oke hallo. Schiet me nog niks te binnen.

Zit je goed Monique. Denk wat moet ie nou. Ja ik zit. Zit je heel goed? JAAAAAAAAAAAAAAAAA dacht ik wat moet ie?!
Weet je zeker dat je goed zit? Nu word het onrustig in mij. Ja zit op de bank!!!!! Monique, er zijn longen voor jou.

Euhmmm oke met een bibber stem. We sturen nu de ambulance. NU al vraag ik? Ja je moet metteen komen. Maar me teckel dan en ik ben nog niet aan gekleed, kan die ambu ook iets later komen?! Nee hij komt er nu aan. GOFFERDOMME MEN!

Het gaat gebeuren, ben verlost van het wachten, van de sleur en van me hangende kop. Maar verdomme wat schijte ik in me broek. Bel metteen Henry op, die had er ook niet op gerekent hahah die zat recht op in zijn bed. Volgends mij ging ik weer als de dolle heen. Tranen van angst en toch blij en zo ontzettend bang. Henry zorgt dat ik rustig word. Ben onder tussen alles in aan het pakken. Er gaat van alles door me heen.

Henry steunt me, en maakt me ook weer aan het lachen. We hangen op en ik wil mijn ouders bellen. Wilde mijn moetie zien. En ons pap, voor de ambulance er is. Kleren aan getrokken, zag er belachelijk uit. Weet zeker als ik aan gekomen was in Groningen, zouden ze zeggen die gek helpen we niet. Maar ik kon niks anders vinden. Nee ga niet zeggen wat ik aan had. hahaha. Nou pak ik de foon om ons moetie te bellen. Gaat de telefoon. Hallo? Hey Monique, met B uit groningen, de ambulance komt niet meer, heb slecht nieuws. De longen zijn afgekeurd. WAT? Dat meen je niet? Jawel.

FUCKER DE FUCK EN NOG EENS FUCK!!!!! Was zo dichtbij en toch ver weg. En ja heb alle kleuren in me broek gescheten,
maar had er zo opgehoopt.

Ben nu onwijs moe...en toch wel verdrietig. Maar ja moet mijn kop omhoog houden. Onkruid vergaat niet. Dus ik ook niet!

Op naar de volgende ronde!


Liefs MoMoXX

Zuurstof af!


WAAAAAAAAAAAH ik ben sinds gisteren van de zuurstof af. Vind het zo bijzonder.

Zit al vanaf 2008 aan die slang en nu ben ik er vrij van. Heb wel zuurstof met het slapen,
dat boeit niet, dat ziet niemand.

Dus ik ben HAPPY! Geen lang blog, maar genoeg om ff te delen.

Fijne dag allemaal. XX