Ontslag! 26-08-09

Hallo daar ben ik weer, sorry voor het lange wachten.
Maar had er even geen zin meer in, en alles blijft het zelfde, dus ja wat moet je dan vermelden.

Maar nu heb ik nieuws!

Vandaag begin ik maar weer eens met paaldansen,(kuren dus) en volgende week vrijdag 4September ga ik naar huis!!

Ja, jullie lezen het goed, ik ga naar huis.

Naar ander half jaar hard werken, zwoegen om alles goed en stabiel te blijven en wachtend op een long, word je ontslagen en ga je naar huis zonder long.

Dus mijn droom is helemaal door de war. Heb altijd gedacht, dat ik pas mijn kippenhok zou verlaten als ik een nieuwe long zou krijgen. Maar ik ga nu al naar huis, maar dan zonder long! Ik blijf wel HU, maar je hoeft niet meer in het ziekenhuis te blijven wachten. Dus op naar huis.

En toch is dat raar, 17 maanden lang heb ik op F1 gelegen, in een kamer die ik omgetoverd had tot, mijn KIPPENHOK!! En ook al ging elk weekend naar huis, maar als ik terug naar het hok ging baalde ik soms erg veel, maar het gaf mijn ook een veilig gevoel en bracht mij rust.

En nu ga volgende week afscheid nemen van mijn kippenhokkie.( Ik ga janken denk ik) hahahaha stom maar dat is echt. Kan moeilijk afscheid nemen van dingen. En ja, F1!! Die hebben mij er zo door heen geholpen, die weten alles van mij, mijn tranen, mijn streken, mijn gezeur, het lachen, mijn muziek, tomaten gevecht, vaseline op de klinken smeren, het dekbeddenkar aan de Artsenkamer deur vast binden, overgooien met sondevoedingzakken, voetballen met dozen, en zo schoppen dat er niks meer van over is!! F1 kent mij. Ik zal ze missen en voor heel F1, BEDANKT voor alles. Ben nog niet weg, dus misschien smeer ik alles nog wel vol met vaseline. Let op!!! WOEHAAAAAAAAAAAAAAAA!!


Wel is er een nieuwe start, de verdere behandelingen gaan door in het UMC in Utrecht, krijg de eerst volgende keer een kuur lig ik dus in het UMC! Verders nu hopen dat ik goed stabiel blijf, en hopen dat die long nu toch snel komt!


Voor al de mensen die mij gesteund hebben in het ziekenhuis, dank je wel, de kids van de Basisschool De Stappen met Juf Elly dank je wel. En ook Stichting Fok erg bedankt, dank zij deze Stichting is een opname in een ziekenhuis een stuk aangenamer!
En ook jullie bedankt voor alle leuke, en lieve reaktie's.Dank je wel Bjorn de Haan, voor het lenen van de WII.

Ik mag nu zelf de WII door geven. Wie wil?

En nu blijf ik nog maar even braaf kuren, en straks thuis verder bloggen!
Dus wel blijven lezen.

WOEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ik ga weer samen wonen met mijn TECKELTJE GOEWIE!!!