2 Juli de OPROEP! (lang Blog)

Zo alles ingepakt, alle medicijnen na gekeken, ik vergeet voortaan nog veel, dus goed opletten!! Alles heb ik bij.

Nu nog snel boodschappen doen, en dan kan mijn weekend beginnen. WOEHOE!! Dus zo doe ik op mijn gemak mijn boodschappen. Maar even tussen door als je in het ziekenhuis ligt, merk je niet zoveel van de hitte. Ik kom Donderdag buiten.... HEET, FUCKING WARM, niet normaal, daar kunnen onze longen niet meer tegen op zeg, jeetje dan ben je in 1 klap neer geslagen. Maar goed ik was bij het boodschappen gebleven. Ons mam nog steeds in het ziekenhuis, en moet vertellen dat me dat niet in de koude kleren is gaan zitten. Wat is mijn MOETIE een sterk wijfie, het meeste verdriet was om ons mam, op de IC te zien liggen aan de beademing! Man, mijn hart scheurd open. Maar ze was er gelukkig nog, al hoewel ik het liever van mijn moeder had over genomen, maar ja, Thats Life en we kunnen de rollen niet omdraaien. Roeien met de riemen die we hebben. En dat hebben mijn pa (op zijn manier) en ik ook gedaan.

Maar weer naar mijn boodschappen, alles ingepakt...Mijn tong hangt onder tussen op de grond, en hijg als een 06 dame. Sodemieter me boodschappen in de auto.

Kom in de straat aan zie ik de auto van Loes staan, krijg een smsje van Laura, ik heb nog maar tot 5 uur de tijd, die zou langs komen, maar ik was aan de laten kant, lees het smsje, en metteen gaat mijn mobiel.

Met Monique?!
Hey Monique, met M van het ziekenhuis!

JA???? Monique er is een oproep voor je, kan je naar het ziekenhuis komen?!

Volgends M de verpleegkundige raakte ik wel in paniek. Weet het alleen niet meer. Ik kom er aan zei ik.

Ik gil naar Loes....STAP IN DE AUTO!
Wat roept ze, IK ZEG IN DE AUTO STAPPEN!!

Hoezo dan? Ik heb een oproep!! ONS MAM, HELP ONS MAM, ons mam is er niet, die ligt in Breda... MAMMMMMMMMMMMMMMMM!!!! Niet nu mam, en godverdomme net voor 50 euro boodschappen gekocht. MAM!! Ik zet de auto in zijn achter uit, scheur naar achter en stap uit en loop naar het huis van mijn ouders..IK bel, klop. Niemand thuis! PAPPPPPPPPPP godverdomme waar ben je nou...Bellen op zijn 06 geen gehoor!!

Ik weet het nummer niet van mijn mam.
Ik bel karin op, ik huil en vertel dat ik ons mam niet kan bellen. En onder tussen had ik mijn pa ook nog niet te pakken. Ik rij naar het ziekenhuis in Tilburg, Loes achter mij aan.

Ik was niet bang, maar meer het idee dat ik mijn mam niet zou zien, dat kon niet. Uit eindelijk kom ik aan. Word opgevangen door de verpleeging.
Bel nog een keer naar ons pap.

Hallo?!

PAP, IK HEB EEN OPROEP!
Ik kom er aan roept mijn pa...Onder tussen belt Karin mij op, en verteld dat mijn mam zo gaat bellen. Ik blijf ook nog over het beleg zeuren dat in de auto lag. Jeetje net boodschappen gedaan!

Eindelijk ons mam belt. Ik probeer me sterk te houden. Merk dat ze erg moe en aangeslagen is. We nemen afscheid via de telefoon.

Ik sms me suf. Ben vast mensen vergeten...Er gaat zoveel door je heen. Bang?? Nee niet echt, eerder verdooft en heel bewust van wat er ging gebeuren.

Mijn pap komt het Kippenhok binnen, houd me vast, en is van slag, ons mam net een open hart operatie gehad, en nu dan een oproep!
Ambulance komt er aan.

Heel F1 stond bij het kippenhok, kreeg van allemaal een knuffel, had ff het gevoel als of ik de serie van E.R zat. Alleen George Clooney was er niet, die zat in me gedachte ;-)x

Maar wat een uitzwaai zeg....Moet ook wel zeggen, alles is in een roes gegaan. Zo nu nog langs mijn Arts, op de poli nog wel!! HAHHAAHHA was grappig kom gewoon met brancare op de poli en werd zo de spreekkamer in gereden.

Dikke handen schudden en suc6 van mijn arts. Wel tof.

Even afscheid van ons pap, die rijd snel naar Breda voor ons mam en dan metteen naar Utrecht. Ik zeg tegen Loes jij gaat dan wel mee. In de ambulance, gaan er 100 gedachtens door je hoofd, ow even nog een smsje sturen, je weet maar nooit!! FF weer bellen..Ik werd overladen met smsjes, Karin belde huild op, ik kom er aan, ik kom ook naar het ziekenhuis, ander belde huilend op.

En zo blijft de andere rustig, en hield mij rustig. (Dat vond ik wel fijn)
Zo het UMCU nadert!

Nu vind ik het wel spannend worden.
Ze wisten nog niet dat ik er aan kwam blijkbaar.
Maar ik mocht naar kamer 4 op de EHBO.

Tis onder tussen half 6, maak er nog net een foto van. Ik zie mijn andere Arts binnen komen, geeft mij een hand, en zegt metteen, het gaat niet door Monique!!
Dringt niet door.
Zegt het nog een keer,
ik hoor het nog niet, pas bij de 3de keer had ik het in de gaten!

Ik zeg WAT???????? NIET DOOR???????

Sorry ff vloeken! Go*ve*Do**e TOCH!!!Dat meen je niet?
Weet je wel hoeveel smsjes ik heb verstuurd???????
De Arts was onrustig, en misschien voelde hij zich lullig, en gedroeg hij zich daarom ook lullig!!!

ACH zegt ie, zo heeft elk nadeel ook zijn voordeel!!! PARDON????????????????

1 verpleegkundige reageerde ook zo, van ja dat is lekker om nu te horen.

Wat is het voordeel? Zie het als een generale repetitsie...

Ja generaal in je kont dacht ik!! Ben ik er dan eindelijk. PPPPFFFFFFFF kan het nog erger?! De long was niet beschikbaar. De Arts gaat weg, en vraagt aan mij, wat doe je de volgende keer??

JA weer PARDONNNNNNNNN??? IK BEN ER %#@$#%%%*& TOCH!!!!! Ja dan ben ik er ook weer, wil dat horen of zo? Ja zegt de arts, en weg is de Arts.

Die ik normaal leuk vind maar voor nu even een sukkel. Het gesprek duurde ongeveer 10 min.
Half 6, en om kwart voor 6 zat ik weer in de ambulance!!
Mijn pa was nog onderweg.. Opvang was er niet!

Karin belde op, wij zijn er bijna! Ja schat, de oproep gaat niet door! Net voor ik de ambulance in ga, komt Karin nog aan, die rijd ook mee terug via de ambulnce...

Met pijn in me hart bel ik mijn pap op! Pap het gaat niet door. Die was ook van slag. Vanaf dat moment ben ook uit het veld geslagen. Ben aan gekomen in Tilburg, mijn pap gezien, en ben metteen naar mijn huis gegaan!!!

Vermoeid, en helemaal in een roes!!
Gelukkig helpt iemand mij snel weer uit die roes..

Hoe is het nu? Onder tussen is mijn mam gelukkig thuis! En ik ben aan het bij komen van alles.

Ga je de volgende keer weer??

VOOR 1000% en dan zal ik die longen krijgen ook!! Komt goed!

Bedankt iedereen voor de steun, smsjes, telefoontjes.. Op naar de volgende ronde!

Clippie, koninklijke Sweetheid op zijn tijd!