1 jaar HU wachtlijst

Gisteren 26 Februari 1 jaar op HU wachtlijst!

365 dagen!!

365 dagen in het ziekenhuis!!

Heb alle jaar getijden voorbij zien komen!
En ben het nu ook nog een rond! Kwam in de winter en zo is het weer lente!

En we gaan er nog steeds voor!

Ik wil Tamara bedanken voor haar lieve kaart! Tamara (alias het Tomaatje) en ik ben voor Tamara de Mozzerellabol!!

Leuk kaartje met een tomaatje met een plakje Mozzerella er op geprikt!

Dank je wel, voor iedereen die mij heel die dagen weken, maanden hebben gesteund!
Dank je wel, Stichting FOK zonder jullie laptop was het zeker een stuk zwaarder geweest.

Heb die laptop dus ook al 365 dagen.
Is het niet na 365 dagen dat het je eigendomm is geworden?? ;-)

Nee?! Oke, toch bedankt voor al die 365 dagen toppen.

Vandaag een date met Annelie.

Hoe The Fuck is Annelie?

Nou Annelie is Annelie en net als ik een CF-er klan!! Was reuze benieuwd naar deze ruige dame! Nou dus van morgen rond 11 uur alles bij elkaar geraapt, de Eflow in de tas, wat vernevel ampullen, fototoestel, mobiel, zuurstof tank. Zef tegen de afdeling dat ik weg weg ben, en tot straks!

Op naar de buiten lucht, me neus hangt in de buiten lucht en was dat toch lekker, koud, fris, regen, of niet buiten is het heerlijk! Even mijn zuurstof bril van me toeter en even snuiven van de buiten lucht.

Rij langzaam aan, richting Eersel. Tis niet druk op de weg. Lekker toeren. Wat ik altijd tussen mijn benen heb in de auto is mijn mobiel, en mijn camera.

Maar ik schiet zomaar weinig foto's de laatste tijd. Heb dan wel een nieuwe camera, maar op een of andere manier, zie ik het nu niet!

Wat zie je niet?

Ja die mooie kiek fragmenten! Waar van ik dan op de rem schiet en dan WOEHOE een foto schiet! Maar goed ben onderweg, bel Annelie op vertel waar ik ongeveer uithang. Oke tot zo!

Kom in Eersel aan stop bij het INFO bord en lees hoe ik moet rijden! Oja naar de rotonde en dan rechtdoor en dan links! Onthouwe Goewie. Ja heel ruig stap ik in de auto en rij richting de rotonde. Recht door en en links, waar ook alweer, denk hier! Hmmmmmm nee dus, chips!! Vrouwen spinsels door mijn hoofd!!

Stop en vraag het vriendelijk aan man die met bladerzuiger aan de gang is!

Weet U waar de boksheide is?

Wat vraagt u?
Weet u waar de Boksheide is?
Wat?

BOKSHEIDE??????

Meneer zet zijn oorbeschermers af en vraagt het nog een keer.

DENK in mijn zelf ja of je worst lust lullo, maar kon me inhouden.

BOKSHEIDE??????????

Ow dan moet je terug je hebt een afslag te snel genomen! Nou bel toch maar naar Annelie...hup en hup en hopper de pop en zo en dan klaar als een klontje...huhu. Ik geef je Rhino even. En hopper de pop flitsplaal en dan hop en plop en dan sta ik daar bij het huis...Ik zeg waar, ging iets te snel en zag hem in mijn ooghoek staan. REM!!


Zet mijn auto aan de kant, Rihno zo vriendelijk en vraagt of hij mij kan helpen met mijn tank te dragen. Nee hoor hoeft niet! Even elkaar voor gesteld en hop naar binnen. Naar die ruige dame waar ik nu toch al een tijdje met msn, bel en smsjes stuur.

Komt ze aan blonde dame, kuiltjes in der wangen, blauwe ogen. Hey zie ik je eindelijk dacht ik! Dat pakken ze mijn niet meer af. Heb ze vast gehouden, misschien had ze het zelf niet zo door, maar deze dame heb ik vast gehouden Gelukkig!



Het was heel gezellig, veel gelachen en veel gepraat. We hebben lekker zitten keuvelen! Ze heeft ook een zeer mooie KOEIESTOEL, dus ze pronkt in haar mooie stoel. Ging er even naast zitten, we moesten proppen maar wij zaten er in. En op een gegeven moment wilde ik anders gaan zitten en dat lukte en ineens sodemieterde ik van de stoel en viel zo op mijn gat!

Annelie helemaal in deuk..

Annelie was ook onder de indruk van mijn boebie's!!

Boebie's??
Ja borsten!

Voel maar, en gretig dat ze was, even voelen, drukken, en lachen. (jullie denken nu wat is daar aan de hand??) Zeggen we lekker niet! Als je A zegt moet je ook B zeggen! Oke heb je gelijk in... komt ie dan! B

Ze was ook onder de indruk van mijn uitlaat gassen die ik met de regelmaat rond spreiden. OOHHHH die zijn nog erger dan die van mij!!! Ik was zo op mijn gemak bij Lie dat ik gewoon als stinkdier rond liep! Ja sorry. Tis toch carnaval......

De avond breekt langzaam aan! Rhino tovert een lekkere maaltijd voor ons 3tjes! Was erg lekker! Na het eten, nemen we afscheid. Tot snel, Rihno rijd nog een stukkie voor mij uit, zodat ik zeker niet verdwaal en zeker in de donkerte! En zo baland ik weer in mijn Kippenhok waar mijn Moetie en ons pap al op mijn wachten. Was wel fijn. Heb een leuke dag gehad!

For A special friend!

Hey Moontje met Karin.

Hey, zeg ik terug, ken jij dit nummer?! Welk nummer? Ja ik heb een mailtje via hyves en daar zit een liedje bij en ik weet niet wie het zingt, verteld Kaat!

Ik vraag ow met dat beertje, bedoel je die mail? Ja! Ja dat nummer ken ik ook, is ook mooi maar, weet niet wie het zingt! Straks komt Mart nog even op bezoek zeg ik tegen Kaat, die zal het wel weten! Die weet alles! Nou vraag het maar, laat mij dan ff iets weten, zegt Kaat! Oke! Love you,doei!! Love you to, Houdoe!

Mart komt binnen, even gekletst over de vakantie, ze gaan skyen samen met een groepje. Ik vraag ken jij dat nummer van TadadaHHdaDah naan aHaaaHnaha Taaha????

Ja volgens mij is dat 'Where Do I Begin' We zoeken op YouTube en verrek, Mart heeft weer gelijk, die weet ook echt alles!

Nou ik gelijk dat nummer naar Kaat gekrabbelt. Nu zit ik te eten en ging zelf nog een keer op YouTube kijken! En daar kwam zag ik het nummer, maar dan gezongen door Shirley Bassey! Even luisteren... Nou ik begin me daar een partij te janken...vind het zo mooi, zo gevoelig! Hier komt ie Where Do I Begin



[gadget][/gadget]

Vraagje?

Of mijn blog zijn saai?

Of teveel schrijf fouten, en dat daarom mensen blijkbaar mijn blog niet lezen!

Maar ja het blijft wel een orginele Monique!

Wie leest er eigelijk mijn blog?

2 Teckels

Wij zijn ongeveer over 10minuten Moniquekie, maar haal je het eten weg en de spulletjes van Tijger, want Sharly pakt alles af! Ja is goed hoor, antwoord ik terug aan Julia!

Jeetje 2 Teckels dadelijk in mijn huis, Tijger die valt al een grote hond aan, vind niet alle hondjes leuk! En zeker niet in ZIJN DOMEIN! Hou mijn hart vast! Ruim de spulletjes op, alleen zijn uit gevouwde caravan blijft staan! Nou k had onder tussen al in de keuken staan kokkerelle, voor Hans en Julia. Zij hadden mij zo vaak ergens mee naar toe genomen, dus nu was het tijd om hun even te verwennnen!

Sta in de keuken, kijk door het raan van de huiskamer zie ik een dikke vette bak door mijn smalle straat rijden! Ja daar zijn ze!

Dacht shit waah mijne teckel, dus voor de zekerheid nam ik Tijger in mijn armen, loop naar de voordeur. En ja wel hoor ik blijf weer ergens met die klote zuurstof slang achter mijn salon tafeltje hangen!

ECHT als mijn oren binnen de korste keren er niet afvliegen??!! Jeetje echt mijn oren doen gewoon zeer..klere zuurstofslang!!

Maar goed Big Smile, doe de voordeur open, en daar loopt MVR Sharly de teckel al naar binnen! Duhhh dachten Tijger en ik..hhhahaha en zo kreeg ik weer dikke kussen van Hans en Julia! En voor Valentijn kreeg ik 3 kadootjes! Erg lief natuurlijk, was de bedoeling dat ik hun ging verwennen, maar het werd weer andersom! En ik kreeg ook het boek van LISA. Het is een mooi boek! Doet je toch weer wat!

Ik dacht trouwens dat mijn Tijger een bikkel was. Nee. Hij was onderdanig door Sharly! Tijger man, zo ik ken je niet! Hij stond maar te kijken te kwispelen. Zelfs toen SHARLY in zijn uitgevouwde caravan lag intreseerde dat Tijger niet! Hij was totaal van bikkel tot watje! Man dat was wel ff schrikken. Waar is mijn stoere teckel! Zelfs MEVR SHARLY pronkte gewoon in de caravan van Tijger.

Maar was opgelucht om te zien, dat Tijger zich ook nog normaal kon gedragen! Hij was super lief..Alle vrouwlijke teckels zouden als een blok voor mijn charmante teckel vallen! Sharly niet deed ze niks...

En wat had ik gemaakt? Nou ja natuurlijk scampie's! Met stokbrood, peertjes met zalm, komkommer met kip er om heen, kruidenboter en zo zaten Hans, Julia en ik aan lekkere maaltijd! Met ondertussen een lekker nummer dat vrolijk gezongen werd met het geblaf van Tijger en Sharly.
Het leek wel de Bolero, het duurde net zo lang!


Na het eten zijn we gaan omwassen en afdrogen en toen, gingen wij wandelen met de hondjes, Julia had waternood, ik zeg kom gaan we wel bij De Heren naar de toilete. Ja ik heb hier 50euro cnt zegt Julia. Dat hoeft hier niet Jul. We lopen samen naar binnen en Jul liep het kleine kamertje binnen.


Stond bij de bar te wachten op Julia...Mensen kijken dan echt zo van, wat heeft zij nou op de gezicht, ow nu al aan de zuurstof, ow en zo jong???!!! Heb er zo hekel aan om zo bekeken te worden, FUCK jullie denk ik dan. En soms krijg ik een vriedelijke lach, soms een knipoog, de ander kijkt of ik van een andere planeet kom. Kom ik eigenlijk ook, maar ja daar lul ik liever niet over!

Jul komt uit het kamertje, en wij lopen weer naar buiten en zo naar Hans. Ander half uur werd de wandeling! We zijn zo door het centrum van Tilburg gewandelt, langs Havana, pieter Vreedeplein, en zo door naar het centraal station...En zo langzaam aan kwam mijn huisje weer in beeld.

Pfoeh was toch best wel moe, we komen binnen en gelijk heerlijk warm...Nog even thee gezet voor 3 en onder tussen was het al half 10. En toen gingen Hans en Julia met MVR SHARLY weer richting Rotterdam!

Leuk om jullie weer te zien, tot snel maar weer! Zo zaterdag, is ook weer voorbij gevlogen!

gezellig vrijdag avondje

Vanvond kwam mijn lieve vriendin Deb mijn rotonde move babe!
Was gezellig, en wat ik zo leuk aan Deb vind is, dat ze zich zo op der gemak voelt! Ze komt op de bank, trekt haar laarzen uit, en legt haar alle 2 de benen gewoon op de bank neer, als of ze gewoon thuis is! Of ze kruipt helemaal in een hoekje! Lief en knus om te zien!

We hebben weer flink gesproken en veel lachen!
Veel lachen om onze stunten! En weer kwam de muziek terug! We zaten weer eens achter de pc met de muziek!

Heerlijk dat kunnen Deb en ik zo goed samen! Op bezoek komen en helemaal je zelf zijn....

Soms uren naar het muziek luisteren, en zonder iets te moeten zeggen.

Lachen kunnen we als de beste, en met Deb kan ik ontzettend lekker praten over allles en nog wat!

Kortom zou hoor je met elkaar om te kunnen gaan! Ik hou van je Deb!

En zo vliegt de vrijdag avond ook al weer voorbij! Morgen komen H en J bij mij op bezoek in mijn huisje!

Eindelijk zien ze het dan! Eindelijk zie ik J en H weer! Heb ze echt gemist! Zo weer even een klein berichtje!

Voor mijn Moetie

Op mijn feest had ik een liedje op een cd laten branden voor mijn Moeder! Alleen mijn de accu van mijn pc was leeg, en ik was te dronken om mijn oplader te vinden!

Alleen heeft mijn Moetie het liedje niet gehoord! 'Du bist alles' van Peter Maffay! Als kind kan ik mij herinderen dat mijn moetie dat een mooi liedje vond! Soms zong ze dat dan tegen mij, en ik als erg opstandige puber vond dat dan niet leuk!

Maar nu we ouder worden en alles beter begrijpen, vind ik het liedje ook mooi! Ik wist zeker als mijn Moetie het op mijn feest had gehoord dat ze op mij afgestormt kwam, om met mij te willen dansen, en dan waren er zeker tranen gekomen! Had een bijzonder moment kunnen zijn.

Maar het liedje kwam niet! Jammer.
Naar het feesten en een weekend thuis, beland ik dus elke zondag avond weer in het kippenhok!

En ik dacht ineens aan de cd met dat liedje! Stop de cd in mijn Laptop en zet het geluid vol aan! Bel ons Moetie op!

Mam???

JA!!

Luister is goed!!

Ik zet het liedje aan! En zet mijn luidspreker aan! Hoor ons Moetie vol op mee zingen! Dat vond ik zo lief om te horen. Voor ik het wist zaten we alle 2 uit volle borst DU mee te zingen! Tegen elkaar, zo vals al ik weet niet wat, maar wij zongen het recht uit ons hart!!

Nou Moetie nog 1 keer voor U.

[gadget][/gadget]

Circle of Life

[gadget][/gadget]



Vanaf de dag dat we aankomen op de planeet
En glinsterend in de zon stappen
Is er niet meer te zien dan er ooit gezien kan worden,
Meer te doen dat ooit gedaan kan worden

Sommigen zeggen: "eet of word gegeten"
Sommigen zeggen: "leef en laat leven"
Maar iedereen is het met elkaar eens waneer ze de massa volgen
Je zou nooit meer moeten nemen dan je geeft

In de cirkel van het leven
Het is het rad van fortuin
Het is de sprong naar vertrouwen
Het is de band van hoop
Totdat we onze plaats vinden
Op het afgewonden pad
In de cirkel, de cirkel van het leven

Sommigen van ons vallen neer aan de kant van de weg
En sommigen van ons schieten naar de sterren
En sommigen van ons zeilen door onze zorgen
En sommigen moeten leven met de littekens

Er is veel te veel om hier te nemen
Meer te vinden dan er ooit gevonden kan worden
Maar de zon, die hoog door de saffieren lucht rolt
Blijft groots en klein op de eindeloze ronde

In de cirkel van het leven
Het is het rad van fortuin
Het is de sprong naar vertrouwen
Het is de band van hoop
Totdat we onze plaats vinden
Op het afgewonden pad
In de cirkel, de cirkel van het leven!

Mijn 36 jaige bestaan!!!

Nou en hoe een party!! In februari 2008 zeiden ze nog, nou zoals het nu gaat verwachten we nog dat ze 3 maanden te leven heeft!! Ik ben gewoon 36 jaar geworden!

Ik heb het gewoon nog steeds gered!! Ben er zo trost op! Zo gelukkig!

Alles was geweldig, geweldige mensen, muziek, eten alles was zo gezellig!

Heb het ook goed vol gehouden! Van 3uur in de middag tot 3 uur in de nacht! 7 kratten bier zijn er op gezopen, niet gedronken! Gezopen!!! Ja ik deed mee, maar was niet zo snel natuurlijk maar voor mijn gevoel dronk ik aardig mee!

Om 9uur waren de 4 kratten bier al op.
Mijn neef ging een krat bier thuis halen!
Kwart voor 10 was die krat ook op!! En nu??

Ja het is wel bijna 22:00 uur, maar ik heb nog wel veel lol! Ik zeg de AH, is tot 22:00 uur open!! Ow oke, ik betaal wel een krat bier! En zo vertokken de heren en kwamen met ze met 2 kratten bier terug! Alle 7 op!!

De wijn ging ook redelijk, maar de bier spande wel de kroon! Veel gehad, veel kaartjes, veel liefde, en vooral veel vrolijkheid en gezellig!

Het feest begon om 3 uur in de middag, en ook echt om 3uur begon het al binnen te stromen, ging de ander, zagen ik bij het afscheid nemen van mijn bezoek, zag ik mijn volgende gasten aan komen lopen in het wit!

hahhahaha Er zat een dresscode aan vast! De kleur was geen kleur!
Geen kleur?
Leg uit Monique!

Wit is toch geen kleur?!

Alleen ik was in het paars! En wat zijn mensen toch mooi in het wit! Dus het was van komen en gaan!! Alles was wel zo goed verdeelt! Zelfs de rokers bleven niet echt buiten hangen, kwamen gezellig weer naar binnen!!

Had zelf ook wat enige bier flesjes op!
En ook leuk, Remke, Marjoleinjte en Laura waren ook langs gekomen erg leuk! Dank je wel dame's en Marjoleintje sterkte 11 Feb ik zal aan je denken!!

Zelf heb ik volgens mij gedanst, en veel gelachen! Met Karin vol uit mee gezongen en gedanst! Soms voel je dan, wat je voor elkaar voelt, de muziek is de sleutel van je gevoel!

We dansten we zongen samen met tranen in de ogen, en zag in Karin haar ogen het verdriet!!
Weet wat ze voelt en denkt, en ik voel het ook!

Net zo als bij Remke, wij vliegen zeker wel 20 keer in elkaars armen neem om te knuffelen en metteen tranen in onze ogen! Wij voelen dan ook echt hoe het is! laten we zeggen dat mijn verjaardag voor mij erg intens was met al mijn vrien

Dan voel je wat het leven is!
Ik zie de liefde in hun ogen! Dat voelde goed! Sil ook even knuffelen zeggen hoeveel we van elkaar houden! Dikke kus en elkaar aan kijken! Heerlijk toch als er zo veel liefde in huis stroomt!

Ik heb gedanst, weet niet hoe was iet te dronken, heb genoten!! Natas bedankt voor de mooie versieringen, bedankt voor al je lekkere hapjes! Iedereen bedankt dat jullie mijn party zo gezellig hebben gemaakt!

Lang leven het leven!!!

En volgend jaar knal ik hem er weer zo in!! Maar dan met meer kratten!!
Weet je hoeveel bierdopjes door mijn huis lagen?! Zelfs tussen de gevulde eieren, in de wc, badkamer! Snap niet waarom ze in mijn badkamer lagen, maar ze waren echt overal! Mijn ouders hebben de dags erop alles voor mijn opgeruimd, lief he?!! Dikke kus voor mijn pa en ma!!

Bedankt voor het zingen! En geweldige muziek! Wel van 3 uur in de middag vol gehouden tot 3 uur in de nacht! Volgend jaar weer een party!!