Scheveningen 21 januari 2009

Ik sta buiten zeg ik tegen Joost!!! Ja, zegt Joost, ik ben er bijna!

Dan loop ik wel naar voren dan zie ik je zo! Dus ik hobbel naar de voorkant van het ziekenhuis. En daar stond ik dan! Op de hoek te wachten, en wachten, en wachten en WACHTEN!! Dacht verdomme sta hier in de kou en het duurt mij iets te lang! Wilde net een smsje sturen,komt daar meneer Joost aan rijden!! Met een big smile kijkt Joost mij aan, en denkt ooowww dat begint goed!!

Heey schat..ja ik ree achter een vrachtwagen, daarom duurde het zolang! Nou oke dan! Hup de stijve rolstoel in de auto, en hop op weg naar Scheveningen!

Ja dat dacht Joost.

Joost??

Ja?! Mijn fototoestel ligt ergens anders kunnen we die ophalen?

Ja hoor geen probleem! Onderweg word ik nog gezellig gebelt, en onder rijden gaf ik Joost met (((hand gebaren)) aan hoe wij moesten rijden!

En dat geheel met veel liefde hahaahhaah. Ben zo aan het kletsen door de telefoon dat ik niet eens meer in de gaten had. Dat wij het huis al voorbij waren gereden! Weer met een hoop hand gebaren, zwaai ik naar Joost (((we moeten terug))) Joost kijkt mij aan zo van ja, latifa je kan mijn rug op!!

Ik loop er wel naar toe! Was wel 600 meter maar goed, en maar ouwehoeren door de telefoon, pik mijn fototoestel, kus mijn vriendin en vlieg zo weer verder naar Joost, die 600 meter stond te wachten! Ik drop me zelf in de auto en Joost kijkt, "Ben je nu nog aan het bellen"?!!

Kijk hem lachent aan, en zo klets ik ineens met Joost en de gene aan de andere kant de telefoon! Was erg leuk en gezellie!

Hummm Joost??

Ja?! We moeten ook nog mijn zuurtsof vullen in mijn huisje!

OOOHHHHH zucht Joost met een lach! Natuurlijk Latifa!!! En zo werd mijn tankje gevuld en uit eindelijk op weg naar DEN HAAG!!

O'nee Schevingen!! Wat hebben wij gelachen zeg! Onderweg natuurlijk weer foto's schieten, maar mijn Kodak is zwaar gewond geweest en is niet meer zo sterk! Komt Joost met een Lumix en die ging ook even mee foto's schieten! Het werd een battel van foto's schieten en dat onder het auto rijden!

Joost won! K was opslag verlieft op zijn Lumix. Na een tijdje rijden lacht DEN HAAG en de zon ons toe! EEJ zegt Joost de zon! Ja heerlijk, en nog wel naar Scheveningen de zee man heerlijk uitwaaien!

En zo komen we aan bij het zwartepad waar je dan je auto kan parkeren! Zag de zee, en werd al ongeduldig. Joost pakte de rolstoel! Ja ik loop dit stuk wel even, blijf je ook nog warmer van, als stom in een stoel te gaan zitten! En zo hobbelde we richting de zee! Wij moesten wel een stijle weg naar beneden lopen, maar mijn lopen werd stampen....

Ik liep niet naar de zee, nee ik stampte naar zee! Heerlijk zeelucht, krijzende meeuwen, openlucht zon op je toet, lekkere frise wind op je smoel en je kan heel de wereld aan! Ben bevangen door de zee! Vergeet mijn verdriet, voel even geen spanning meer in me lichaam die sinds 21 december er in heb gekregen en er maar niet echt uit krijg!

De zee is lekker rustig, de wind woeit zachtjes langs je heen. Ik kijk eens om te zien hoe het met Joost gaat! Joost ver weg en sluurde die klere rolstoel mee net of het zijn rugzak was! LATIFA riep hij in de verte! We hebben wat gelachen met die rolstoel! Ik zeg we zetten die stoel in de zee, en dan dan ga ik er in zitten!! Moest ik ook wel vlug springen anders was ik ook nat! Dat duurde ook niet lang tot mijn voeten de zee aan voelde! Wat een gelach! Op alle manieren op die stoel gezetten! Joost wilde ook! Ik zeg die stoel komt overal man! Dikke vette leters EZ ziekenhuis er op! HELL YEAH voor het EZ!!

Nou na veel foto's schieten en mijn batterijen op gingen! (Balen) Joost is op zijn gemakkie foto's aan het maken, liep ik lekker rond over het strand! Honden die voorbij rennen, spelen met andere honden! AltijD leuk om te zien! En zo waren we toch al een heel endje verder! Zullen we iets gaan drinken en ben nu toch wel moe aan het worden! Ja gek he, zegt Joost! Maar we hadden veel lol! En wil graag even vernevelen en batterijen voor mijn kodak. Maar toen moesten we door wat losser zand gaan lopen!

Was iets zwaarder maar we komen aan, en ik werd gewoon gedwonge door Joost om in de stoel te gaan zitten!! Ja je bent moe je kan beter gaan zitten! En zo kwamen we aan bij de Big Bell! Ging uit de rolstoel en we zochten een plaatsje op waar we iets konden gaan drinken! En ik ging vernevelen, had er beetje een probleem mee, het was gelukkig niet zo druk!

En zo dronk Joost zijn koffie en ik zit aan mijn waterpijp een beetje bij te komen! Joost belt zijn lieve Eddy op om te vertellen hoe gezellig het was! Zelf ook nog met Eddy gesproken een erg aardige vent! Joost en Eddy zijn nog vet in love want ze bellen elkaar wat af. Leuk om te zien!


We belande in het winkelcentrum en kijken wat rond, winkeltje in, winkeltje uit! Erg leuk, maar ook vermoeiend! Ben ook moe. En we krijgen honger! Zullen we weer naar de Big Bell gaan?! Ja leuk.

Komen we daar aan, bestellen drinken. Maar Joost komt er achter dat ze geen scampie's op heb menu kaart hadden staan! Wat doen we daar mee? Vragen of ze het toch hebben en anders zijn we weg! Zo gezegt zo gedaan! Dus we belande ineens bij de WOK! We gaan gezellig wokken! Ja in alles wat we zaggen schoten we al in een lach bui! Zo dus ook bij de wok! Moet plassen, even een toilette opzoeken! Ik loop van tafel en zeg best wel hard LEUK HE, DAT DIE RELATIEPLANET ZO GOED WERKT?! En Joost schiet in zijn lach! Ja heel leuk zegt hij nog!

Kom terug van toilette, is Joost in gesprek met zijn lieve Eddy, blijf het schattig vinden! We eten wat en besluiten om maar weer eens naar huis te gaan!

Onderweg, Joost?

JA? We komen toch langs Rotterdam?
JA? kunnen we niet even langs iemand rijden om daar wat foto's te brengen!!!

Geen probleem! En zo belande we in Rotterdam! Drinken koffie en moeten weer aan rijden het was al bijna 9 uur in de avond! Half 11 stap ik mijn Kippenhok weer binnen! Gebroken maar wat een geweldige, lachende dag heb ik gehad! Ben ontzettend verwent door Joost en ook door Eddy, ook was er die niet bij, maar wel zoveel mogelijk mee door de telefoon! Ze hebben me echt een verwen dag bezorgt! DANK JE WEL JOOST EN EDDY!! EN JOOST WAT HEBBEN Wij GELACHEN!! DANK JE WEL!!

Lieve Joost je bent een top kerel!

Zo en voor nu de ballen!!!!

Weekend Januari 2009

Vrijdag kwam Remke met haar vriendinnen even op bezoek, en voor ik het wist stond ik voor 3 mensen te koken!
Tarly met kip stond op het menu! Vindt het niet zo lekker, maar goed de lol en de gespreken waren leuk!

Vooral het boek met alle ANTWOORDEN!!
We hebben heel wat aan dat boek gevragen!Gelachen en stom verbaast gekeken bij de antwoorden die we kregen!

Vind het zo gezellig mijn huis vol mensen, die mee eten, drinken.
Leven in de brouwerij, heerlijk!
Wat heb ik dat gemist!

Samen nog wat enige borrels gedronken en zo werd het weer tijd, voor de dame's. Ze gingen weer eens naar huis. We knuffelen en kussen wat. En natuurlijke onze heerlijke, Houdoe!

Zo vrijdag was al bijna weer voorbij, maar nog niet helemaal!
"PLOF" Zo op mijn meest heerlijke bank van het westelijk halffront. Tijger snurkend in de hoek.

Zaterdag kwam Loes,op bezoek!
En de fotografe Leonoor, om mij maar weer eens te fotograveren!
Het thema was EMOTIE! Nou dat was zo gepiept!
En wat een lol toch altijd met die Leonoor!!
Naar 158 foto's geschoten te hebben, zijn er toch wel een aantal mooie foto's gemaakt!!

De zaterdag vloog voorbij!
In de avond samen met loes en fles wijn leeg gezopen! Loes 3, en ik 5 glazen. Muziek geluisterd en geproost op alles en nog wat! Toen toch hoppa een beetje dronken in mijn bed, En Loes op de grond!

Loes is zondag ziek opgestaan, en naar huis vertrokken! Ze was echt ziek!

Mijn nichtje Romy van 7jaar, wil een spreekbeurt over Taaislijmziekte gaan vertellen!! Heb wat spulletjes voor Romy bij elkaar gezocht en nu hopen dat ze een goed punt haalt.

Mijn broer Marco kwam even de spulltjes ophalen!

En zo ging ik met Teckeltje Goewie, samen op bezoek bij Sil, was erg gezellig! Wat gaat de tijd toch snel zeg!
We gaan weer richting huis waards.
Even kroelen met mijn hond, eten opruimen, stofzuigen, dweilen.

In mijn ooghoeken zie ik dat Tijger zich aan het verstoppen is onder een deken, net te doen als of hij slaapt en hopen dat ik hem niet weer weg moet brengen!

Maar helaas de tijd is weer aan gebroken, om afscheid van elkaar te nemen!

Met tegen zin loopt Tijger mee naar zijn logeer adres! Strubbelt tegen! Blijft expres langer plassen, ook al komt er niks uit!

Loopt als of hij al weken in de dessert loopt!

1 DING, hij vind het erg! Ik ook, om hem zo te zien! Til hem op, neem mee naar de voordeur. We kletsen wat, en zeg dat ik zo weer thuis ben. We sluiten het af met enige kussen, en Tijger bleef in alle hoop door gaan met kussen!

In de hoop dat ik maar niet weg zou gaan!! Tot volgende weekend Tijger! Zet hem af, en loop gelijk weg! Kijk stiekum door het raam, en zie Tijger staan kijken waar ik ben! Tranen slik ik maar voor de zoveelste keer weg!

Gooise vrouw!! 12 jan 2009

Een vrouw uit het 'T GOOI snelt gehaast het ziekenhuis in. Ze komt zeer ontdaan de wachtkamer binnen lopen!

Als de GOOISE vrouw aan de beurt is, rent ze de onderzoek kamer binnen, en gaat op een stoel zitten!

ZO Mevrouw, wat scheelt er aan? Vraagt de dokter. "Dokter ik ben door een WESP gestoken. "O" en waar bent u gestoken mevrouw?

"Maar dokter dat kan ik u echt niet vertellen het is ZO genant!!!

Maar mevrouw als u niks verteld, kan ik u niet helpen, zegt de dokter!

"O" dokter ik schaam me zo!! Wees niet bang zei de dokter ik heb een beroepsgeheim!!

"Oke, zei de vrouw!
U verteld het tegen niemand he?
Nee mevrouw!

"Oke..........

Ik ben.........



gestoken......

bij de ALDI!!

If I had only Time.

[gadget][/gadget]